GALERIE: Žena pro sebe místo oslavy třicetin uspořádala pohřeb

27. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Třicáté narozeniny mohou být pro mnohé z nás pomyslnou tečkou za rychle utíkajícím mládím. Leckdo je proto nevítá zrovna s otevřenou náručí. Tahle žena z Ruska se rozhodla pojmout je s humorem a místo narozeninové oslavy uspořádala pohřeb - právě pro své "zesnulé" mládí.

Mladá žena jménem Mila Blatova z města Nizhny Novgorod v Rusku na sebe strhla vlnu pozornosti poté, co si uspořádala poměrně netradiční narozeninovou oslavu. Pojala ji totiž jako smuteční událost, totiž pohřeb pro své mrtvé mládí. To podle ní mohlo být s příchodem třicátých narozenin oficiálně prohlášeno za zesnulé. Soukromá akce, která měla za cíl hlavně pobavit její blízké, však pobouřila některé další uživatele sociálních sítí.

Poté, co se Blatova pochlubila se s snímky na internetu, si vysloužila řadu kritických komentářů. Někteří ženu upozorňovali na to, že mnozí lidé se třicátých narozenin ani nedožijí, a že by proto měla vítat každé další narozeniny s povděkem.

Navzdory hrané pohřební náladě, Mila své nově nabyté “stáří” nevnímá jako žádnou tragédii. Je matkou dvou malých synů a prý se velmi těší na všechna dobrodružství, která je společně teprve čekají. Zároveň vzkazuje všem dalších třicátníkům, že by si nikdy neměli přestat dělat ze života legraci.

Zábava - další články

Doporučujeme