Hledá se žena: Okouzlený motorkář dojímá Čechy pátráním po policistce

13. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Jan Malý

Český internet dojímá příběh jako z romantického filmu. Motorkář jménem Jak Malý se na oslavě výročí vzniku značky Harley Davidson seznámil s krásnou policistkou, nevyměnili si na sebe ale kontakt. Rozhodl se zkusit štěstí a pátrá, jak se dá. Pověsil i příspěvek na Facebook, který už si vysloužil více než 5 tisíc sdílení a spoustu dojatých komentářů.

Jan Malý rozjel svou facebookovou pátračku 11. června. Zřejmě vůbec nečekal, jakých nabere obrátek. Jen o pouhé dva dny později již příspěvek sdílelo přes 5 400 lidí, téměř 3 tisíce mu věnovaly lajk a nesčetně čtenářů vyjádřilo podporu v komentářích.

“Hledá se polda,” začíná text. “Byl to letní den, sobota odpoledne roku 2018. Oslava 115ti let vzniku značky Harley Davidson byla v plném proudu a my stáli stranou u osvěžovače vzduchu, protože slunce stálo proti nám. Já byl opřený o stolek a při rozhovoru s Indiánem upíjel Kofolu z plastového kelímku,” popsal Malý okolnosti setkání s okouzlující ženou.

“Otočil jsem se a viděl tebe, jak stojíš v brýlích jako poručík Marion Cobretti, zvaný Kobra. Ty jsi ale podle výložek zatím jen nadpraporčík. Měla jsi tmavé kalhoty a světle modrou košili. Na hlavě čepici a kolem pasu výzbroj. Na první pohled jsi byla připravená někoho složit na zem a dát mu nakládačku, “ zavzpomínal na policistku.

“Když jsi viděla, že na tebe koukám, najednou jsi z drsného výrazu strážníka ve službě vykouzlila zářivý úsměv, který tě proměnil na Chelsea Field. To je ta z filmu Harley Davidson a Marlboro Man. Policistka na mašině. Bylo to jako rozsvítit další slunce,” zasnil se okouzlený muž.

“V té naší debatě jsi chtěla, abych na tebe napsal pochvalu na krajské zastupitelství. Bohužel tvoje číslo strážníka jsem si nezapamatoval a ani na fotce nelze přečíst. I tak jsem napsal na zastupitelství pro Prahu a Středočeský kraj v domnění, že tě někdo objeví. Bohužel po vzpurných policistkách nikdo pátrat nechce. Takže zkouším sílu Facebooku,” uvedl Malý detaily o svém pátrání.

“Prozradila jsi, že pocházíš z Mníšku pod Brdy, i když mi přišlo že máš přízvuk z Moravy, že služebně spadáš pod Středočeský kraj, že jezdíš ráda na festivaly typu Hrady cz, nenosíš obušek, ale máš brýle, za kterýma možná skrýváš oční vadu nebo pulčí oči jako mám já. Jsi první policajt, od kterého bych se nechal i zmlátit za špatně ustlanou postel,” prozradil Malý v naději, že někdo ženu podle popisu třeba pozná.

“Máš kouzelný úsměv a smysl pro blbý kecy, které jsem měl. Chtěl bych se na tebe ještě někdy podívat. Nemusí to být hned u oltáře. Stačí u skleničky, v kině nebo v lese na houbách, které nejím. Dávám tomu přesně rok k datu kdy jsme se poprvé viděli, to je do 7.7.2019,” napsal Malý a pokračoval: “Potom mě Facebook upozorní na vzpomínku a uvidíme jak funguje jeho síla. Jestli se mi podaří tě najít. Už jenom zvědavost mě nutí napsat tenhle text a zkusit štěstí. Buď to na tohle narazíš sama, možná tě někdo zná, každopádně NEBUĎ PLACHÁ jako já a dej o sobě vědět. Nebo to bylo tenkrát poprvé a naposledy?” 

Příspěvek se setkal s obrovskou podporou a tisíce lidí motorkáři v jeho pátrání fandí. Snad policistka sdílela mužovy pocity.

 

Další úprava článku?Jelikož to už vypadalo jako hon na zvěř tak bylo poupraveno. Nakonec se ozval kdosi kdo řekl že je…

Zveřejnil(a) Jan Malý dne Středa 11. červenec 2018

Zábava - další články

Doporučujeme