Lidé kritizují matku, která se koupe se svými syny

19. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Vášnivou debatu odstartovala jedna epizoda britské talkshow This Morning, ve které vystoupila žena, která se pravidelně koupe se svými dvěma syny (10 a 11). Druhý host pořadu na ni ostře zaútočil a označil její chování za nenormální. Chlapci na počátku puberty prý mají tendenci sexuálně fantazírovat o svých matkách.

Novinářka Lauren Libbert má tři děti. V pořadu This Morning otevřeně promluvila o tom, že se se svými dvěma syny ve věku 10 a 11 let stále koupe a všichni tři jsou při tom nazí. Diváci se v názoru na ožehavé téma rozdělili na dva tábory. Zatímco podle jedněch jde o přirozenou interakci mezi matkou a jejími dětmi, druhá skupina označuje chování ženy za nenormální a divné, ba co hůř, může podle nich chlapce negativně ovlivnit.

Druhým hostem pořadu byl životní kouč Ben Edwards, který je rovněž otcem. Edwards novinářce ostře oponoval s tím, že si nemyslí, že by rodiče měli být nazí před svými dětmi. Životní kouč narazil na teorii Sigmunda Freuda, podle které chlapci na počátku puberty sexuálně fantazírují o svých matkách. Podle Edwardse to žena podporuje a chlapci by z toho mohli být zmatení.

Zdroj: Youtube / This Morning

Muž prohlásil, že si nemyslí, že by se nahota měla pedantsky zakrývat, ale neměla by se ani vyzdvihovat. Lauren Libbert mu však ihned oponovala s tím, že nahotu nijak nevyzdvihuje, že jí to zkrátka přijde přirozené.

Libbert se se svými syny koupe již odmalička. Společně se koupou ve vaně zhruba jednou týdně a je to pro ně pro všechny prý příjemné a přirozené. Občas si čtou časopis, jindy si spolu povídají. Podle Libbert jde o normální součást rodinných zvyklostí. Žena se přitom svěřila, že když byla malá, dělali doma to samé.

Její maminka byla matkou pěti dětí a bývala vždy hodně zaneprázdněná. Když se koupala, přišla proto Libbert, sedla si na okraj vany a strčila nohy do vody. Matka s dcerou si pak chvíli jen tak v klidu povídaly, na což jindy nebyl čas.

Edwards ovšem namítl, že chlapci a dívky vyrůstají zcela odlišně a vztah mezi matkou a dcerou je odlišný od vztahu matky a syna. Libbert připustila, že čím jsou její synové starší, tím víc mají otázek. To podle ní ale není nic špatného. Jelikož ve škole nemají sexuální výchovu, ráda jim prý všechny otázky zodpoví, aby měli o věcech jasno.

Podle Libbert jsou synové se společným koupáním v pohodě a užívají si ho. V okamžiku, kdy by se před matkou začali stydět, nebo se na ni odmítali dívat, by prý naprosto respektovala jejich přání a své nahé tělo by jim už nikdy neukazovala.

Podle mnohých diváků je chování ženy za hranicí normality. Poté, co její synové po odvysílání epizody pořadu přijdou do školy, stanou se prý určitě terčem šikany a hrubých poznámek od svých spolužáků. Mnozí jsou také přesvědčeni, že žena promluvila o tomto detailu ze své domácnosti jen proto, aby se dostala do televize.

Zábava - další články

Doporučujeme