Jeden z nejlepších hororů se dočká herní adaptace. Barbar dokázal diváky vyděsit na první dobrou

31. října 2023·Zábava·Redakce

Barbar. (Foto: 20th Century Studios)

Milovníci hororu a hraní videoher mají důvod k radosti. Úspěšný horor Barbar z roku 2022 se dočká herní adaptace. Infomoval o tom server iDnes.cz.

Za herním zpracováním Barbaru budou stát lidé, kteří už zpracovali do počítačového světa Pátek třináctého nebo Evil Dead. Film odvedl skvělou práci nejen v tom, že diváky vyděsil nečekanými a děsivými zvraty, ale také v tom, že vytvořil silné postavy, které se ocitly v děsivých situacích,” uvedl producent Tom Hesse.

Děj filmu pojednává o mladé ženě, která odjíždí do Detroitu na pracovní pohovor. Má sjednaný pronájem domu, ale když dorazí pozdě večer na místo, zjistí, že si stejné ubytování rezervoval neznámý muž. I když jí opatrnost radí, aby to nedělala, rozhodne se v domě strávit noc. Brzy jí dojde, že neočekávaný spolubydlící není zdaleka tím jediným, čeho by se měla obávat.

Pod křídly bude mít hru studio Diversion3 Entertainment. Otázkou zůstává, jakou formu bude mít. Zda se bude jednat o asymetrickou multiplayerovou vyvražďovačku, se milovníci horových her dozví až za nějakou dobu.

Zábava - další články

Doporučujeme