Ještě drsnější než druhá série! Diváci se mohou těšit na další pokračování Zlaté labutě

10. října 2023·Zábava·Redakce

Zlatá labuť

Tento podzim diváci sledují příběhy a osudy hrdinů v druhé sérii v seriálu Zlatá labuť. Televize Nova ale prozradila, že už chystá i třetí sérii a vypadá to, že další pokračování bude ještě drsnější, než to současné.

Hrdinové seriálu Zlatá labuť nyní zažívají drsné časy. Atmosféra druhé světové války není rozhodně romantická komedie a osudy jednotlivých postav jsou stále drsnější a surovější. I samotní diváci přiznávají, že se na seriál teď rozhodně nedívá lehce. A i pro samotné herce je natáčení velmi náročné.

Představitelka Ireny Maškové Kristýna Ryška se ale přiznala, že jí diváci píšou, že jim její role velmi pomáhá. Irena Mašková je lesba, což se ale v tu dobu považovalo za nemoc. Herečka se svěřila, že diváci se jí svěřují s tím, že jim Irena dává sílu postavit se životu čelem. A to prý na televizních obrazovkách doposud chybělo.

Tady ale nejde o malichernosti, ale o život. V těžké situaci se dovedou postavy seriálu chovat jinak než ostatní. Zlatá labuť je navíc i velmi poučná, protože ukazuje těžké období tak, jak opravdu bylo. Osudy lidí dovedou zaujmout více než nudné letopočty.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zlatá labuť (@zlatalabutserial)

Největší tahákem je právě Irena Mašková, kterou diváci naprosto milují.  „Nechtěli jsme jí mít jako čistou záporačku. Irena má v sobě pod tou tvrdou slupkou něco dobrého. Ale brání se tomu, aby se to projevovalo, protože předpokládá, že by jí to mohlo zkomplikovat cestu k vytouženému cíli. Předpokládá, že nenechat to dobré proniknout na povrch je jediná cesta, jak toho dosáhnout, částečně i proto, že v tom byla tak vychovaná. Diváci cítí ten vnitřní, a to se jim na té postavě líbí,“ říká producent Filip Bobiňski.

Zábava - další články

Doporučujeme