Kazma vyzývá: Rozlušti tuto šifru a vyhraj milion dolarů!

21. srpna 2023·Zábava·Redakce

Kazma šokoval nevídanou výzvou. Ve svém novém filmu ONEMANSHOW: The Movie, který se právě promítá v kinech po celé republice, totiž ukryl šifru. Ten, kdo ji rozluští, získá 1.000.000 dolarů, které jsou uloženy v trezoru na výstavišti v Praze, a kdokoliv přijde do kina na Kazmův film, je teď může získat.

1.000.000 dolarů jsou peníze, které člověku opravdu mohou změnit život. Jedná se o rekordní výhru, kterou by mohli Kazmovi závidět i ty největší reality show světa. Právě tolik peněz si nyní jeden z diváků Kazmova filmu může odnést z kina domů. Jen pro srovnání, v letošním Survivoru Česko & Slovensko byla hlavní výhra oproti Kazmové pouhých 2.500.000 Kč. Jedná se tak o dosud největší možnou výhru historii tuzemských reality show, kterou kdo nabídl.

“Při tvorbě tohoto filmu jsem chtěl, aby se nejednalo jen o pasivní zážitek. Chci, aby se diváci zapojili, přemýšleli a stali se součástí příběhu,” prohlásil Kazma na tiskové konferenci. A jak slíbil, tak se i stalo.

Karty v kinech po celé České a Slovenské republice.

Kazma rozdistribuoval v kinech po celé České a Slovenské republice karty k trezoru, ve kterém je uzamčen $1.000.000. Kartu dostane v kině každý, kdo si koupí lístek na Kazmův film. Na co ale musíte přijít, je 10 místné heslo k trezoru. Ale pozor, v oběhu je i jedna karta, která nepotřebuje žádné heslo. Výherní karta vypadá stejně jako ostatní a nikdo neví, kdo ji dostane. Tuto kartu stačí vložit do trezoru a výhra $1.000.000 je automaticky vaše, aniž byste museli cokoliv luštit. Je třeba si ale pospíšit, protože počet karet v kinech je omezen a nikdo neví, kdy dojdou.

Trezor na výstavišti v Praze.

Kazma umístil trezor s milionem dolarů na výstavišti v Praze. Hlídají ho 24 hodin denně ozbrojení těžkooděnci a veřejnost k němu má přístup. Kdokoliv tak může přijít a vyzkoušet, zda-li je on ten šťastlivec, který v kině obdržel výherní kartu. V případě, že zjistíte, že vaše karta není výherní, máte jeden pokus na zadání správného hesla.

Kde je tajemná šifra?

Šifra, kterou musíte rozluštit, abyste získali správné heslo, je součástí obřího betonového monumentu, který se nedávno záhadně objevil poblíž Lysé na Labem. Jedná se o 99 betonových kvádrů se symboly tvořícími samotnou šifru, nad kterou se tyčí vysoký sloup se symbolem hry a odpočtem. Odpočet značí zbývající čas do konce hry. Jakmile se na sloupu objeví 0, hra končí a trezor z Pražského výstaviště nadobro zmizí.

Co musíte udělat, abyste získali pohádkové peníze z Kazmova filmu?

Stačí zajít do jakéhokoliv kina na film ONEMANSHOW: The Movie, obdržet herní kartu a bedlivě sledovat film. Ve filmu jsou totiž na různých místech ukryty nápovědy k rozluštění šifry. Celé dílo tak ve skutečnosti není jen obyčejný film, ale je to ve skutečnosti návod k rozluštění šifry a získání 1.000.000 dolarů. Veškeré informace, včetně online kamer na trezor a šifru lze nalézt na webu www.MILIONDOLARU.cz

Závěr

Toto je jednoznačně jeden z nejambicióznějších projektů Kazmy a není pochyb o tom, že to myslí se zbouráním kin opravdu vážně. Podařilo se mu získat pozornost statisíců lidí, diváci luští o sto šest a kina hlásí rekordní prodeje vstupenek.

Odkud Kazma peníze vzal, se dozví pouze diváci jeho filmu. Jak je vidno, ve ONEMANSHOW: The Movie se pravděpodobně skrývá mnohem více reality, než by se na první pohled mohlo zdát.

Otázka nyní zní: Kdo z diváků Kazmova filmu bude tím šťastlivcem, který jako první rozluští tajemství tohoto filmu a odnese si domů pohádkovou výhru $1.000.000?

 

Zábava - další články

Doporučujeme