Konec! Devadesátky dospěly do svého finále. Jaké jsou reakce diváků na celou sérii?

14. února 2022·Zábava·Barbora Turková

Devadesátky (Zdroj: se souhlasem České televize)

Česká televize zabodovala hned na začátku roku 2022 novým seriálem Devadesátky. Na něj diváci pěli samou chválu, ale v neděli byl k vidění poslední díl s názvem Přiznání. Jaké jsou reakce diváků nejen na závěrečný díl, ale i na celou šestidílnou minisérii? Informaci přinesl Extra.cz

Co my si teď počneme? To je otázka, kterou si kladou diváci po odvysílání posledního šestého dílu kriminálního seriálu Devadesátky. Ten si během měsíce a půl získal srdce mnoha diváků, kteří jen s lítostí přijímají, že je konec. V několika posledních dílech se kriminalisté zabývali především orlickými vrahy a také detailní prací policie, která se snažila celému případu přijít na kloub.

Diváci ale nejsou nadšení z konce. Ne snad, že by se jim závěr nelíbil, ale proto, že je celá série bavila natolik, že konec zkrátka ještě nechtěli. Nikdo se nikomu nemůže divit, že doufají, že se tvůrci rozmyslí a natočí časem i druhou sérii. O sledovanost by jistě nouze nebyla. Mnozí v komentáři na sociálních sítí píšou, že by nebylo od věci udělat pokračování třeba o Mrázkovi, Roubalovi, Bělovi a dalších.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Po závěrečných titulcích se rozjely diskuze nejen o celém seriálu, ale i o perfektních hereckých výkonech. “Úžasný seriál. To se České televizi povedlo. Akorát mrazí z toho, že se to v devadesátých letech opravdu dělo,” píše jedna z uživatelek. A ostatní souhlasí. “Musím říct, že člověk sledoval všech šest dílů se zatajeným dechem. Skvěle natočeno a výborné herecké výkony. Je dobře, že nám obyčejným lidem bylo ukázáno něco ze života těch, kteří to zažili na vlastní kůži, abychom si uvědomili, že tihle lidé nasazují své životy.”

Většina z nich se shodla, že výkony herců byly perfektní a kvitovali, že policie a vyšetřovatelé dokázali v těžké době nasadit životy a přijít na kloub všem záhadám. “Skvělé, chytlo nás to hned od začátku. Moc nás mrzí, že byl poslední díl. Člověk pomalu zapomněl na ty hrůzy, které se v devadesátkach děly, a vy (ČT, pozn. red.) jste to bravurně připomněli. Herecké výkony všech byly perfektní,“ píše další. Snad se tedy opravdu dočkáme časem nějakého pokračování.

 

Zábava - další články

Doporučujeme