Která z žen je nevěsta? Otestujte se na kreslené hádance

1. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: 7-Second Riddles

Ve skutečném světě lze většinou lásku jen těžko skrýt. Člověka prozradí pohledy, červenání se, úsměvy nebo způsob, jakým se druhého dotýká. V této hádance ale nic z toho neplatí. Dokážete uhádnout, která z žen je mužova nevěsta jen na základě jednoho obrázku?

Svatby dnešních mladých párů už nemusí mít s tradicemi nic společného. Představy o veselkách se značně proměňují a některé dvojice se vůbec nebojí se svým velkým dnem si zaexperimentovat nebo dát průchod svému pravému já. Poznat nevěstu tak může být někdy i trochu obtížné.

Přesně takový pár máme v této kreslené hádance. Mladý ženich rozhodně nevsadil na klasický oblek. Na místo toho zvolil ležérní koženou bundu a “drsňácký” vzhled. Proti němu stojí trojice mladých žen a jeho nevěstou by mohla být kterákoli z nich. Dokážete na základě drobných detailů zjistit, která to je?

Řešení

V tomto případě rozhodně nerozhoduje, že nevěstou je žena v bílých šatech. Světlou róbu mají na sobě ostatně všechny tři. Při pohledu na muže by přitom nevěsta mohla být oděna prakticky v čemkoli. Tak jak to tedy je?

Mladou ženou, která vstupuje do manželství, není nikdo jiný, než blondýnka stojící uprostřed. Jak to? Dívka totiž za zády drží kytici růží – úplně stejných, jakou má netradiční ženich v klopě.

 

Zábava - další články

Doporučujeme