Malá šampionka! Je jí pouhý jeden rok, na snowboardu ale jezdí jako profík. VIDEO

18. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Tito milovníci snowboardu se zařekli, že jejich dcera se na sjezdovku dostane dřív, než oslaví své první narozeniny. Pro mnohé je to možná extrém, pro tuhle malou frajerku docela brnkačka!

Manželská dvojice z amerického Idaha jsou sportovní fanatici. Whitney je dokonce vnučkou slavného lyžařského trenéra, který se přípravám týmů věnoval celých 52 let. Není tedy divu, že i  tato rodina vede své nejmenší ke sportovním aktivitám.

“Jsme obrovští nadšenci do snowboardu. Chtěli jsme, aby se naše malá na prkno postavila co nejdříve a začala si zvykat,” uvedl tatínek pro ABC News. Rodiče malé dcerce koupili snowboard, když jí bylo jen pár týdnů.

Nejprve ji na prkno jen stavěli, aby si zvykla na popruhy, poté ji za pomoci lana tahali po domě po koberci. Když jim dětský lékař řekl, že je to pro dítě bezpečné, konečně mohli malou Cash vzít na sjezdovku.

“Většina maminek by byla vyděšená. Já jsem ale začala lyžovat, když mi byly dva roky. Vždy to pro nás moc znamenalo,” uvedla maminka Whitney.

1-year-old snowboarder tries first run at Idaho ski resort

Nick Rowley headed to Bogus Basin Mountain Recreation Area just days before his daughter Cash's first birthday to prove you're never to young to try something new. The toddler took to snowboarding like an old pro, and Rowley says surfing is next on her list.

Zveřejnil(a) Idaho Statesman dne 14. prosinec 2017

 

Zábava - další články

Doporučujeme