Malého chlapce šikanovali, že má nalakované nehty. Tuhle reakci ale nečekal!

27. října 2018·Zábava·Karolína Stránská

Toxická maskulinita je tématem, které se v posledních letech hojně diskutuje. Nebreč a pochlap se. Takové věty často kluci slýchají. Ti, kteří bojují za rovná práva mužů a žen, se snaží tyto stereotypy vyvracet. Svou zkušenost s nimi má i Aaron, otec tří dětí.

Nedávno na Twitter zveřejnil naštvaná příspěvek týkající se jeho druhorozeného syna. Malého Sama ve škole šikanují, protože má nalakované nehty. “Se ženou jsme pět let úspěšně praktikovali toleranci a zdůrazňujeme, jak důležité je, aby se děti vyjadřovali,” uvádí.

Samovi se prostě jen líbí, když má nehty nalakované. Jeho babička se tím živila a jemu to připadá super. Samozřejmě si není vědom toho, že barevné nehty jsou “jen pro holky”.

Přišel proto ze školy v slzách a Aaron se rozhodl, že už toho bylo dost. Jeho stížnost se stala virální a dočkala se obrovské podpory od neznámých lidí po celém světě. Pod jeho příspěvkem se objevily desítky fotek malých kluků, jak si užívají pedikúru, nebo si stejně jako Sam lakují nehty.

Hlavním poselstvím trojnásobného tatínka podle něj je, že kluci si můžou hrát s traktory a lovit ryby, ale zároveň se jim z jakéhokoliv důvodu mohou líbit nalakované nehty, nebo kabelky maminek. Co myslíte?

 

Zábava - další články

Doporučujeme