Matrix 4 bude plný hvězd. Vedle Nea a Trinity se objeví i Neil Patrick Harris

16. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Fanoušci Matrixu se mají rozhodně na co těšit. Po boku Keanu Reevese a Carrie-Anne Moss se v novém filmu ze série totiž objeví i Neil Patrick Harris známý se seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Informaci přinesl časopis Variety.

Mnohé fanoušky jistě potěší, že se na veřejnost dostaly nové informace o chystaném snímku ze série Matrix. Podle časopisu Variety by se v něm měl objevit i americký herec Neil Patrick Harris (46). Jakou roli bude hrát, to však zatím zůstává tajemstvím.

Mezi dalšími potvrzenými jmény nechybí Keanu Reeves jako ústřední hrdina Neo, ani Carrie-Anne Moss jako neméně důležitá Trinity. Reeves se k roli Nea vrátí poprvé od roku 2003, kdy si zahrál ve snímku Matrix Revolutions. Známou dvojici doplní herec Yahya Abdul-Mateen II., kterého mohli diváci nedávno vidět například v Aquamanovi.

Jako autorka scénáře, producentka a režisérka se vrátí také vizionářka Lana Wachowská, polovina sesterského dua, které za světově oblíbenou sérií z alternativní reality stojí. “Řada z těch myšlenek o naší realitě, které jsme před dvaceti lety s Lilly prozkoumávaly, je nyní ještě relevantnější,”nechala se slyšet.

“Jsem moc šťastná, že jsou tyto postavy opět součástí mého života a jsem vděčná, že mám další příležitost pracovat se svými úžasnými přáteli,” uvedla filmařka.

Zábava - další články

Doporučujeme