Minisérie Iveta se dočká třetí řady. V životě zpěvačky sehraje hlavní roli bulvár

25. května 2023·Zábava·Redakce

Minisérie Iveta. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Minisérie Iveta se těší podle reakcí na internetu mezi diváky opravdu velké oblibě. Proto se režisér Michal Samir rozhodl pro její pokračování. Potěšil tak všechny fanoušky, když sdělil, že třetí řada se už chystá. Informoval o tom web TV Nova.

Klíčovou postavu v pokračování  Ivety sehrají hlavně média a novinářka Gabi, kterou si zahraje Zuzana Zlatohlávková, která zpěvačku nejprve obdivuje, ale nakonec spolu naváží silný přátelský vztah, který bude eskalovat.

Už v druhé řadě jsme si mohli všimnout, že se v dedvadesátých letech významně měnila role médií. Ptají se na její osobní život, zpětně také na vztah s Petrem Sepéšim, protože jeho odchod Ivetu v té době definoval. Z dnešního pohledu je to jen odvar toho, co známe z pozdějšího období,” sdělil Nově režisér. Ve třetí sérii by tak role bulváru v Ivetině životě měla podle jeho slov sílit.

Oznámení o pokračování udělalo radost nejednomu fanouškovi Ivety Bartošové. Za mě fajn, určitě se těšíme na další řadu,” napsala na facebook Jana. Našli se ale i tací, podle kterých byla druhá série horší než první, a tak by byli raději, kdyby se zesnulé zpěvačce dalo pokoj. První série o 100 % lepší, tohle se vůbec nepovedlo… 2. a 3. díl hrůza,” uvedla Lucie. Trapné, dejte už té Ivetě pokoj,” přidala se Ivana.

Přesné datum premiéry třetí série Ivety zatím tvůrci neprozradili, ale už teď je jasné, že se po skončení té druhé, začne brzy natáčet.

Zábava - další články

Doporučujeme