Muž doma vyzkoušel kameru na rozpoznání duchů. Omylem objevil partnerčino tajemství

16. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Nejmenovaný muž z Austrálie měl dlouhodobé podezření, že u něj doma straší. Rozhodl se proto nainstalovat v bytě kameru, která měla duchy či jinou paranormální aktivitu zachytit. Nakonec přece jen natočil něco šokujícího. Totiž svou partnerku při milostných hrátkách s nezletilým synem.

Po delším čase, kdy si myslel, že u něj doma zkrátka něco nehraje, nabyl Australan přesvědčení, že jeho domov ovládají nadpřirozené síly. Nastražil proto v kuchyni kameru, aby konečně získal důkaz. Když se však po práci podíval na natočené záběry, dost v něm hrklo.

Ne snad, že by se mu podařilo zachytit onoho poltergeista – přistihl však svou dlouholetou partnerku při sexu se svým šestnáctiletým synem. Otec neváhal a okamžitě zavolal na policii, protože podle tasmánských zákonů je legální hranice pro souhlas se sexuálními aktivitami až 17 let.

Osmadvacetiletá žena byla okamžitě vzata do vazby. Ve vztahu s otcem chlapce byla 11 let a byla také matkou jeho druhého syna. Žena popřela, že by mezi ní a nevlastním synem došlo k penetraci. Chlapec, který odešel bydlet ke svým prarodičům, se ovšem přiznal, že k intimnostem mezi nimi došlo třikrát na různých hotelových pokojích.

Od soudu si nevlastní matka svého milence odnesla verdikt vinná. Všechno údajně začalo, když se u něj v pokoji jednou bavili o autoškole. Situace se postupně vyvinula z lechtání a následného objímání. Žena u soudu prohlásila, že si nebyla vědoma toho, že věk šestnácti let spadá pod přípustnou legální hranici. Za mřížemi si má odsedět jeden rok, v případě dobrého chování může být její trest zkrácen na polovinu.

 

Zábava - další články

Doporučujeme