Muž tvrdí, že přicestoval z roku 2030: Tohle se s Británií má stát po brexitu

30. ledna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: YouTube/ApexTV

Diskuze kolem blížícího se brexitu a nejrůznější teorie o jeho průběhu a následcích víří veřejným prostorem čím dál intenzivněji. Rozhodl se do nich zapojit i muž, který o sobě tvrdí, že do současnosti přicestoval z roku 2030. Co o brzké budoucnosti prozradil?

“Vrátil jsem se, abych vám řekl pravdu a všechno, co byste měli vědět o budoucnosti,” prohlásil muž, který si přezdívá Noah, v rozhovoru pro ApexTV. “Je toho hodně, co bych chtěl říct. První věc je, že se Spojené království ve skutečnosti vrátí do Evropské unie,” tvrdil muž.

“Evropská unie v budoucnosti funguje tak, že se všechny její státy sloučí do jedné obrovské země, a Velká Británie je v podstatě takovým regionem v této obrovské zemi,” pokračoval. Objevit se má dokonce i úplně nová měna, která v “superstátě” nakonec nahradí Euro.

A co nás čeká dál? Připravit se prý máme na znatelné změny teploty, protože globální klimatické změny jen tak nepřestanou, ba naopak budou čím dál markantnější. “Globální oteplování je hodně špatná věc, kterou máme, a já moc nevím, co vám k tomu říct. Musíte něco okamžitě změnit, jestli nechcete, aby se teplota a všechno ostatní změnilo,” varoval muž.

Již v roce 2030 má být navíc běžné, že lidé budou ve svých zápěstích nosit speciální čipy. Ty jim pomohou regulovat fyzické i psychické zdraví. Vedle fanoušků podivného muže, který chrání svou identitu kvůli svému “současnému” protějšku, se však najde i velká řada odpůrců jeho bizarních poselství. “Kolik lidí ho doopravdy bere vážně?” ptá se například jeden z diskutujících na internetu. Pravdu se zřejmě dozvíme již za pár let.

 

Zábava - další články

Doporučujeme