Cestovatel časem absolvoval test na detektoru lži. Mluví pravdu?

4. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

James Oliver, který o sobě tvrdí, že do roku 2018 přicestoval z daleké budoucnosti, konkrétně z roku 6491, podstoupil test na detektoru lži. Podle výsledků odpověděl pravdivě ve všech případech. Informoval o tom serveru britského deníku Daily Mirror.

Oliver se podle svých slov nemůže vrátit zpět do své doby, protože se mu rozbil stroj času. Ztratil tak kontakt se svou rodinou a přáteli z daleké budoucnosti. YouTube kanál ApexTV, který se zaobírá paranormálními jevy, jej proto podrobil testu na detektoru lži.

Podle výsledku a reakce moderátora, který pokládal Oliverovi otázky, odpověděl cestovatel časem na všechny otázky pravdivě. “Vaše roky jsou jiné než mé” odpověděl respondent. Podle svých slov totiž pochází z místa, kde rok trvá mnohem déle než klasických 365 dní.

Na pořízeném záznamu však není poznat, jestli Oliver lže, protože jakmile respondent odpoví, vždy se na videu objeví slovo True (pravda). Bohužel kamera ani jednou nezaznamená moderátorův laptop, tudíž nelze ověřit, jestli je všechno pravda.

V jeho realitě je běžné, že lidé nachází nové planety a galaxie každý den, třebaže na nich není zpravidla nic zajímavého. Připouští však, že existuje mnoho planet, na kterých jsou daleko inteligentnější bytosti než lidé. Tyto planety jsou pod správou organizace podobné OSN, která však dává planetám velkou svobodu.

Sám na vlastní oči párkrát viděl mimozemskou bytost. “S některými mám velmi blízký vztah a mám mezi nimi dobré přátele. Můj nejbližší přítel je z jiné galaxie,” potvrdil během testu Oliver. Ať už je to pravda, či nikoli, Oliver přinejmenším zaměstnal se svým příběhem několik médií.

Články - další články

Doporučujeme