Muž tvrdící, že přicestoval z roku 2045, prošel detektorem lži: Co nás podle něj čeká?

6. dubna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Apex TV

Čas od času se na světě objeví nějaký jedinec, který o sobě prohlašuje, že k nám přicestoval z budoucnosti. Jeden takový se nedávno našel ve Velké Británii a tvrdí, že přišel z roku 2045. Muž se údajně narodí v prosinci letošního roku. Aby dokázal, že mluví pravdu, podstoupil test na detektoru lži, kterým údajně prošel. Prozradil u toho řadu věcí, které nás mají čekat v budoucnosti.

Muž, který chrání svou pravou identitu, tvrdí, že se do roku 2019 vrátil z Ameriky roku 2045. Aby podpořil svá tvrzení, rozhodl se podstoupit test na něčem, co prohlásil za detektor lži. Podle reakcí přístroje na záběrech Apex TV se zdálo, že testem prošel.

Redaktor položil muži otázku, zda budou v blízké budoucnosti naklonováni dinosauři. Ten odpověděl, že ano. Existovat podle něj budou dinosauří zoo, ve kterých najdeme T-Rexe i velociraptory. “Pokud někdy existovali, můžete je vidět,” uvedl muž sebejistě o impozantních druzích, které již vyhynuly.

Další otázka se týkala politiky. Redaktor se muže zeptal, kdo bude prezidentem USA. A podle údajného cestovatele časem bude prezidentkou vnučka Martina Luthera Kinda mladšího, Yolanda Renee King (10). “Ano, Yolanda Renee King se stane prezidentkou a bude uznávána jako nejlepší prezident Spojených států v historii,” uvedl muž.

Školačka, které je nyní 9 let, na sebe přitom již stihla upozornit. Minulý rok, ve věku pouhých 9 let, promluvila k mase asi deseti tisíc lidí, kteří protestovali ve Washingtonu DC za zpřísnění kontroly zbraní. Ve své řeči odkázala ke slavné řeči svého dědečka.

“Můj dědeček měl sen, že jeho čtyři malé děti nebudou souzeny podle barvy jejich kůže, ale podle jejich charakteru,” pronesla holčička. “Já mám sen, že příliš je příliš. A že by tento svět měl být bez zbraní,” podpořila tehdy demonstranty. Yolandě bude v roce 2045 36 let.

Zábava - další články

Doporučujeme