Nová řada StarDance se blíží: Kdo se objeví na parketu?

6. srpna 2018·Zábava·Karolína Stránská

Nová řada úspěšného diváckého pořadu StarDance se blíží a Česká televize na Instagramu postupně odhaluje, na koho se můžeme těšit. Dočkáme se dalšího Pavláska? Komu budete fandit?

Veronika Arichteva a Michal Necpál

Veronika Arichteva se na obrazovce objevuje hlavně v seriálu První republika. Nyní si vyzkouší zcela jinou roli. Spolu s Michalem Necpálem nastoupí na taneční parket a jak už avizovala, dost se toho obává.

Daniela Písařovicová a Michal Mládek

Nejen herci, ale také moderátoři se objeví v letošním ročníku. Moderátorka Událostí Daniela Písařovicová (39) se na parketu objeví s Michalem Mládkem.

David Svoboda a Veronika Lálová

Ve sportu exceluje, jak mu to ale půjde na parketu? David Svoboda (33), moderní pětibojař, se soutěží protančí s Veronikou Lálovou.

Monika Bagárová a Robin Ondráček

Další soutěžící, které budete moci fandit, je Monika Bagárová, talentovaná mladá zpěvačka. O titul vítěze se popere s Robinem Ondráčkem.

Václav Kopta a Jana Zelenková

Hned dvě hvězdy ze seriálu Ulice se objeví v letošním ročníku. Prvním jménem je Václav Kopta. Původně nechtěl médiím prozrazovat, zda se v soutěži objeví, nyní je však potvrzeno, že si zatančí s Janou Zelenkovou.

Pavla Tomicová a Marek Dědík

Taneční premiéra čeká i Pavlu Tomicovou. Po neskutečné proměně, kdy herečka shodila 25 kg, se na její vystoupení mnozí těší.

Adam Mišík a Kateřina Krakowková

Posledním zatím zveřejněným soutěžícím je Adam Mišík. Nechodil do tanečních, jak uvedl deník Blesk, a klasické tance si tak vyzkouší poprvé. Popere se s tím? Pomáhat mu po dobu soutěže bude Kateřina Krakowková.

 

Zábava - další články

Doporučujeme