Novomanželé si chtěli pořídit FOTKU z líbánek. To ještě netušili, co je čeká!

19. ledna 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook

Tato fotografie byla pořízena vteřiny před tím, než se líbanky těchto zamilovaných hrdliček rázem proměnily v noční můru.

Je to dokonalá fotka z líbánek. Na ní ale není vidět, co se stalo sekundu poté. Do novomanželů totiž narazila obrovská vlna.

Marelize Dreyer měla uvězněnou nohu mezi kameny poté, co ji vlna srazila z kamenů. Portál The Sun uvádí, že vyvázla s vyvrknutým kotníkem a dvěma zlomeninami. Její manžel Ryan Dreyer pro ni ihned běžel do vody, pak ale zjistil, že se nemůže postavit.

Líbánky v Africe se tak změnily v noční můru. Společnými silami vymysleli, jak Marelize pomoct. Vytvořili improvizovanou dlahu ze dvou žabek. Za pomoci její sestry a náhodného kolemjdoucího se z útesů dostali v pořádku.

Místo relaxace a odpočinku je čekala cesta do nemocnice, kde strávili dva dny. Marelize museli lékaři nohu sešroubovat pomocí dvanácti titanových šroubů. Ani přes tuto hroznou zkušenost ale pár nechce přestat cestovat. Prozatím stráví nějaký čas s rodinou, kde se budou dávat dohromady. Po uzdravení mají v plánu procestovat celou Austrálii. Tak snad jim to tentokrát vyjde bez újmy.

Zábava - další články

Doporučujeme