Pár si všiml kočičí lásky ke krabicím: Vytvořili jim speciální pevnost!

23. února 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Pár architektů z Taiwanu rozjel neobvyklý koníček. Kartonové krabice společně přetváří na krásné kočičí pevnosti! A chlupáči nemohou být nadšenější. Díky velkému úspěchu se partnerům povedlo s kočičími krabicemi rozjet i byznys.

Každý, kdo někdy doma choval kočku, ví, jak tito tvorečkové milují kartonové krabice! Můžete jim koupit drahé pelíšky luxusních značek, ale ony stejně budou nejraději spát v krabici, ve které jste pelíšek přinesli. Této roztomilé kočičí fascinace si všiml i pár z Taiwanu. Oba lidé se totiž živí jako architekti a tak se není co divit, že je okamžitě napadla kreativní myšlenka…

Z obyčejných kartonových krabic, jaké mají micky nejraději, začali vytvářet speciální pevnosti, kterými kočky mohou všelijak prolézat a dovádět. Základem je série několika dílů, které lze různě kombinovat. Kočka si pak vybere, kde se chce povalovat a pevností může volně prolézat z jedné části do druhé.

Snad ani není potřeba dodávat, že kočky byly nápadem nadšené. Pevnosti začaly okamžitě využívat. Myšlenka se rozkřikla a netrvalo dlouho a z koníčku byl byznys. Našla se celá řada chovatelů, kteří se rozhodli podobnou prolézačku svému mazlíčkovi pořídit. produktu se říká “a cat thing”, neboli “kočičí věc”. Podívejte se na video!

Zábava - další články

Doporučujeme