Pejsek poprvé uviděl svůj portrét. Jeho reakce baví internet

13. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Twitter / Kaitlyn Adams

Nejnovějším miláčkem sociálních sítí se stal pejsek Gomez, který poprvé v životě spatřil svůj portrét. Podle jeho reakce se mu však dílo příliš nezamlouvá. Gomez se stal na chvíli vášnivým uměleckým kritikem a autorovi díla vzkázal jediné: "Máš se ještě co učit!"

Uživatelka Twitteru Kaitlyn Adams vystupující pod nickem Kait2lyn sdílela na svém profilu legrační video ze svého obýváku. Na záběrech zachytila reakci svého pejska Gomeze na jeho uměleckou podobenku. Situace ale neprobíhala úplně tak, jak si ji panička představovala.

“Moje šéfová mi dala portrét mého psa. Včera si myslel, že je skutečný a já se směju ještě teď,” napsala na Twitter Adams.

Když její pejsek z útulku jménem Gomez spatřil na zemi opřený obraz, vystartoval na něj, jako by šlo o skutečného konkurenta. Chlupáč nepřestával štěkat a kolem uměleckého díla rozčileně poskakoval. Zdálo se dokonce, že se svým portrétem cítil ohrožen.

Video se okamžitě stalo virálem a pobavilo tisíce lidí. Mnozí z nich pochopitelně neváhali komentovat vtipnými poznámkami. Gomez podle některých neútočí na domnělého soka – je jen rozčilen, že se obraz vůbec nepovedl. Podle dalších zase pejsek pochopil, že mu obraz ukradl jeho duši a obává se, že skončí jako Dorian Gray.

Zábava - další články

Doporučujeme