Podcast Opravdové zločiny se u diváku těší velké oblibě. Opět jsou na prvním místě v TOP 10

30. listopadu 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Lucie Bechynková a Bára Krčmová – Opravdové zločiny. (Foto: Frekvence 1)

Podcast Opravdové zločiny znovu boduje. Stal se nejposlouchanějším podcastem za poslední tři měsíce. Moderátorky Lucie Bechynková a Bára Krčmová posluchače svými příběhy z kriminálního prostředí baví lidi napříč generacemi už více než rok. Jaké další podcasty jsou podle Youradio Talk v top žebříčku? Pojďme se podívat.

To, že se Opravdové zločiny těší mezi lidmi veliké oblibě je zřejmé. Letos dokonce získal cenu Podcast roku. Každý týden vás holky vezmou do tajů kriminálních případů, které v minulosti otřásly světem. Také se zabývají aktuálními kauzami, jako například příběhem dívky ze Severní Karolíny, která byla unesena a zachránila se díky gestu, které se naučila na sociální síti Tik Tok. Není tedy divu, že se Lucka s Bárou dlouhodobě udržují na první příčce žebříčku Youradia Talk.

Nemůžeme ale zapomenout i na další podcasty, které lidé často vyhledávají. Posluchače velmi lákají témata investicfinancí. Peníze totiž hýbou světem, a tak se většina snaží porozumět, jak nejlépe své úspory namnožit. Pořad Ve vatě, který připravuje novinářka Markéta Bidrmanová společně s investorem Radovanem Vávrou, je sázka na jistotu. Moderátoři vám poradí například, do čeho by měli mladí lidé s nevelkým obnosem peněz investovat. Naopak formou rozhovoru s odborníky ze světa financí je veden podcast Jak investovat, který vede expertka na networking Lenka Schanová.

Mezi top 10 se dostaly tradičně pořady jako Ranní show, Press klub Frekvence 1, Historie Českého zločinu nebo Svobodné universum. Celý žebříček  a pořady najdete na stránkách Youradio Talk.

Zábava - další články

Doporučujeme