Pokrok nezastavíš: Muž během karantény vyvenčil psa s pomocí dronu

27. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Facebook / Vakis Demetriou

Řada lidí se v současnosti pro bezpečí své i ostatních snaží zůstávat co nejvíce doma. Pokud ale máte doma psa, dost dobře to nejde. Pejskař z Kypru jménem Vakis Demetriou situaci vyřešil skutečně originálně - svého mazlíčka nechal vyvenčit létajícím dronem. 

Epidemie nové nemoci se rozšířila do většiny zemí světa a mnohé státy nakázaly svým občanům, aby zůstávali co nejvíce doma. Někteří lidé tato nařízení stále zpochybňují a snaží se je obcházet, mnozí je ale vítají a nová pravidla dodržují, jak jen to jde.

Specifickou skupinu ovšem tvoří pejskaři, kteří zkrátka musí se svým mazlíčkem několikrát denně ven. Minulý týden se na sociálních sítích objevilo video muže jménem Vakis Demetriou, který problematickou situaci vyřešil po svém. Svého chlupatého kamaráda totiž vyvenčil s pomocí létajícího dronu.

“Zůstaňte doma, zůstaňte v bezpečí… ale nezapomínejte na blaho svého psa,” okomentoval chovatel nevšední záběry.

5th day quarantine.Stay Home Safe but don't forget your dog happiness.. ??????IG: Vakis78For media you can use the link below: ????https://youtu.be/ntKSj0qBYlAFor video permission contact to storyful. Thank you. ???licensing@storyful.com

Zveřejnil(a) Vakis Demetriou dne Středa 18. března 2020

Video již vidělo více než milion lidí. Ačkoli sám autor tvrdí, že jde hlavně o legraci a účelem videa bylo zvednout vystresovaným lidem trochu náladu, mnozí ho příliš neocenili a pejskaře neváhali označit za nezodpovědného. Jsou totiž přesvědčeni, že muž riskoval zdraví a bezpečí svého psa.

Objevila se ale i řada lidí, kteří podobné kritiky odmítají. Kamera, která vše natáčí, je totiž podle nich zjevně držena člověkem, který tedy svého psa na procházce nepozorovaně doprovází. Tomu by nasvědčovala i reakce samotného Demetriou, podle kterého šlo pouze o vtip.

Zábava - další články

Doporučujeme