Přátelé: Každý máme svého oblíbeného favorita. Kdo je však obecně nejoblíbenější postavou?

4. září 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Seriál Přátelé (Zdroj: ČTK)

Seriál Přátelé vysílaný od roku 1994 do roku 2004 se stal pevnou součástí kultury devadesátých let. Přestože natáčení skončilo již před 17 lety, fanoušci jsou komediální show stejně posedlí, jako když byla vysílána poprvé. Nový průzkum od Ranker.com zjistil, kdo je vůbec nejmilovanější postava z celého seriálu.

Seriál Přátelé je zkrátka věčný. Milují ho lidé po celém světě a spoustě lidem tento devadesátkový humor zvedne náladu, i když jim je zrovna z nějakého důvodu psychicky mizerně. Poslední díl se točil již před sedmnácti lety a tento rok byl odvysílaný speciální vzpomínkový díl Přátelé: Zase spolu, kde se všech šest hlavních herců sešlo, aby zavzpomínalo na natáčení celého seriálu.

Všech šest hlavních postav společně tvoří jeden celek. Nikdo z nich není hlavnější či důležitější a každý z nich je nepostradatelný. Celé roky se fanoušci přou o to, která z postav je nejlepší. Nový průzkum od Ranker.com zjistil, že přece jenom existuje jedna postava, která je zdaleka tou nejoblíbenější. A tou je sarkastický Chandler Bing!

Postava Matthew Peryho Chandler Bing je podle průzkumu úplně nejoblíbenější postavou seriálu. Nejen že je zábavný, sarkastický a z jeho hlášek brečíme smíchy, navíc jeho vývoj byl jedním z nejlepších charakterových oblouků v celé show. Konkrétně, když se z něj coby z chlapa, který měl fobii ze závazků, stal milující partner a manžel.

Na druhém místě se v žebříčku umístil jeho nejlepší přítel Joey Tribbiani a po něm následovaly Phoebe Buffay a Rachel Green. K velkému překvapení se na pátém místě v oblíbenosti umístil Mike Hannigan. Phoebin úžasný manžel do party zapadl tak rychle a snadno, že si tato postava získala srdce mnohých diváků. A všichni si oddechli, když Phoebe na Barbadosu odmítla Davidovu nabídku k sňatku a vrátila se právě k Mikeovi. Na nejnižších příčkách se umístili sourozenci Gellerovi, leč Monica se těší přece jenom o trochu větší popularitě než její bratr Ross.

 

Zábava - další články

Doporučujeme