Případ pro exorcistu? Rodiče si koupili videochůvičku, brzy však začali litovat

20. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter

Výchova malých dětí je pro rodiče vždycky náročná. V moderní společnosti už ale naštěstí existuje řada vychytávek, které jim tu a tam něco usnadní. Velmi oblíbené jsou například elektronické chůvičky, které buď přenáší pouze zvuk, nebo rovnou i obraz. Právě takovou si koupili mladí rodiče ke svému synovi, brzy však došli k závěru, že to možná nejlepší nápad nebyl.

Po internetu koluje fotografie, kterou pořídil a následně umístil na Twitter novopečený otec s přezdívkou Bourbon Eggnog Socialist. “Pořídili jsme si novou dětskou videochůvičku a myslím, že to byl omyl,” napsal táta na sociální síť a připojil fotografii svého malého syna Finna. Tomu děsivě svítí očíčka a celý vypadá tak trochu jako zplozenec pekla.

Fotky se samozřejmě okamžitě chytili další lidé a začali ji nadšeně sdílet. Během pouhých pěti dní od zveřejnění tak získala více než 84 tisíc retweetů a přes 412 tisíc lajků. A vysloužila si i řadu komentářů.

“Vypadá jako něco ze Silent Hillu,” napsal k fotce například jeden z uživatelů. “Je vaše dítě pokřtěné? Pokud ano, možná byste to měli zkusit znovu. Poprvé to zjevně nevyšlo,”doporučuje další. Jiní kreativci sdíleli různé grafické předělávky.

Jednu takovou nakonec v odpovědi na stovky poznámek sdílel i samotný tatínek. “Trochu se to nafouklo, tak jsem si řekl, že zveřejním i normální fotku mého dítěte, abyste viděli, jak je roztomilý,” napsal muž ke koláži.

Zábava - další články

Doporučujeme