Romantické gesto dojímá svět: Nevěsta si pro ženicha připravila nádherné překvapení

29. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Romantické gesto této nevěsty dojímá svět. Když se Elizabeth a Scott Shoesmithovi z Austrálie rozhodli vzít, překvapila novomanželka svého ženicha nečekaným vystoupením. Speciálně pro tuto příležitost se totiž naučila znakovou řečí vyjádřit romantickou píseň tak, aby jí mohl porozumět i její hluchý muž.

Elizabeth (41) a Scott Shoesmith (38) z Austrálie se rozhodli pro intimní obřad v kruhu nejbližších. Přesto však jejich svatba zaujala lidi z celého světa. Krásná nevěsta totiž pro svého hluchého partnera připravila nečekané překvapení, které všechny dojalo.

Oblíbenou písní Elizabeth je romantický lovesong 1000 years od zpěvačky Christiny Perri. Rozhodla se, že tuto píseň o nekonečné lásce chce pustit i na své svatbě. Aby jejím slovům ale mohl porozumět i Scott, strávila dlouhé týdny pečlivým studiem a nacvičováním písně ve znakové řeči. Ženich se během jejího vystoupení neudržel a z očí se mu kutálely dojaté slzy. Podle nevěsty to ke svatebnímu dni přidalo extra nálož stresu, ale stálo to za to.

Pár se před dvěma lety seznámil díky populární aplikaci Tinder. Elizabeth prý zpočátku pořádně vyděsilo, že je Scott hluchý. Už na prvním rande ale zažili hluboké osobnostní spojení. Od té doby se novomanželka zdokonaluje ve znakové řeči a zvyká si na trochu jiný život. “Když mi dojde toaletní papír, nemůžu na něj z toalety zakřičet,” žertovala pro deník The Daily Mail. Na druhou stranu si však velmi pochvaluje, že si při komunikaci s manželem vždycky hledí do očí.

Zábava - další články

Doporučujeme