S tímhle si Charlotte a George nesmí hrát. Proč jim to královská rodina zakázala?

30. prosince 2017·Zábava·Karolína Stránská

Být členem královské rodiny znamená, že se vám dostane jistých privilegií, o kterých si obyčejný smrtelník může nechat pouze zdát. Luxusní sídla, služebnictvo, seznam je nekonečný. Monarchové se však musí také řídit řadou pravidel, pokud nechtějí být souzeni zbytkem rodiny.

Když však přijde na Charlotte a George, člověk si říká, že dvou malých dětí se snad žádná pravidla ani nemohou týkat. Zatímco jejich strýček Harry by o zakázaných večírcích mohl vyprávět, potomci Kate a Williama se zatím dočkali trochu jiných omezení.

“Ačkoliv si jejich rodiče myslí, že je důležité, aby si děti byly vědomy toho, odkud pocházejí, zároveň chtějí, aby George a Charlotte žili co nejnormálnějším životem. Ani jeden z nich si nesmí hrát s technologickými vychytávkami, takže telefonem či tabletem,” uvedl zdroj blízký královské rodině pro magazín US Weekly.

V této moderní době se může zdát trochu bizarní, že by právě princ William a vévodkyně Kate zakazovali svým dětem přístroje, se kterými si hrají všechny děti a které budou mít bez pochyby vliv na jejich budoucí kariéru. Princ George bude ostatně králem Anglie. “Považují je za hračky pro tatínka a maminku, ne pro děti. Vzhledem k tomu, že oni sami vyrostli bez podobných vymožeností, William i Kate pevně věří ve venkovní aktivity a zapojování fantazie. V tomto ohledu jsou obyčejnou rodinou,” dodal zdroj.

Pro mnohé rodiče jsou tablety a telefony nástrojem, jak si alespoň trochu usnadnit dlouhé cesty autem, či letadlem. Únavné cestování může být totiž zpříjemněno jedním dílem kresleného seriálu. Nesmí se však zapomínat na to, že královská rodina disponuje řadou chův, které jim v péči o děti pomáhají.

Zábava - další články

Doporučujeme