Sex ve městě 3? Samantha pomluvila ostatní kamarádky a prozradila, jak je to s natáčením

4. října 2017·Zábava·Karolína Stránská

Rozhovory, které Kim Cattrall za posledních 20 let poskytla, by se daly napočítat na prstech jedné ruky. Nyní však v interview pro britskou stanici ITV promluvila nejen o spekulacích o třetím dílu, ale také o špatných vztazích, které mezi herečkami panovaly.

Herečka (61) se v pořadu objevila poté, co několik zdrojů sdělilo deníku Daily Mail, že ke zrušení třetího filmu Sexu ve městě vedla přílišná poptávka. Toto tvrzení Cattrall okamžitě vyvrátila.

Poté se po dlouhé době rozhovořila o svých seriálových kolegyních, představitelkách Carrie, Charlotte a Mirandy, a označila jejich vzájemné vztahy za toxické. Jediné, co měly společného, byl právě světově úspěšný seriál.

“Všichni mají děti a já jsem o 10 let starší. Od chvíle, kdy seriál skončil, trávím čas mimo New York a vůbec se nevidíme. To je další věc, která mě mrzí. Nikdo nikdy nezvedne telefon a nezeptá se, jak se mám. Proto mi ty vztahy připadají nezdravé,” přiznala Cattrall.

Moderátora ujistila, že nikdy fanouškům seriálu nechtěla kazit onen ideál, který postavami v Sexu ve městě vytvořily, protože jsou emblémem silných žen, které se navzájem podporují. Ne vždy tomu ale tak v realitě je.

Herečka dále potvrdila, že se na plátno jako Samantha Jones nikdy nevrátí. “Ujišťuji vás, že k tomu nikdy nedojde. Pro mě tato etapa života skončila a ničeho nelituji. Snad jen toho že Sarah nebyla příjemnější a vstřícnější.”

Zábava - další články

Doporučujeme