Svatba nemusí být o penězích! Novomanželé své snímky nafotili v řetězci rychlého občerstvení

15. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Svůj velký den chce mít většina novomanželů naprosto perfektní. Není žádnou výjimkou, že za svatební oslavy rodiny zaplatí desítky i stovky tisíc. V současnosti však čím dál více na popularitě získávají obřady úplně jiné - skromné, levné a intimní. Podívejte se, jak romantické může být i rychlé občerstvení.

V minulosti nebylo ničím vzácným, že se právě na svatbách rodiny novomanželů snaží ukázat, jak jsou bohaté a na co všechno mají. Veselky bývají v mnoha kulturách otázkou společenské prestiže a skromný obřad by obě rodiny pořádně zahanbil.

V západní kultuře se však trend pomalu vytrácí a na popularitě získávají i obřady, které se záměrně veškerému luxusu vyhýbají. O to více při nich vyniká láska novomanželů a významnost velké chvíle.

Snoubenci Emily a Jeremy se u své svatby rozhodli pro něco přesně takového. Na konci svého svatebního dne se totiž vypravili do Emilyina oblíbeného řetězce rychlého občerstvení a sedli si na ta samá místa, na kterých seděli, když se zasnoubili. Romantické snímky se na internetu rychle staly virálem a získaly si přízeň spousty lidí.

View this post on Instagram

Get married ✔️ Get burgers ✔️ . When Emily mentioned she wanted photos at @innout after her wedding, I was all for it! Fun fact: this is the same booth they sat in the night they got engaged ?

A post shared by Leah Van Otterloo (@ardorphoto) on

Zábava - další články

Doporučujeme