Svědkyně přišla k oltáři v kostýmu dinosaura. Reakce svatebčanů je k nezaplacení

7. září 2019·Zábava·Karolína Stránská

Svatební den je okamžikem, na který málokdo zapomene. Spojení dvou lidí, kteří chtějí svou lásku stvrdit před svými blízkými. Někdy se ale najde vtipálek, který se ceremoniál rozhodne trochu okořenit.

Každá nevěsta touží po tom, aby její svatební den proběhl bez sebemenších komplikací. Krásně naaranžované květiny, obřad bez deště, ale bohužel některé věci jsou mimo naši kontrolu. Co třeba když se někdo rozhodne obléci bílé šaty, nebo toho moc vypije?

Internet obletěly vtipné snímky ze svatby, na kterou se rozhodla svědkyně Christina obléci kostým dinosaura. Její sestra, nevěsta, jí totiž řekla, že si na sebe může vzít, co jen chce. To ale asi netušila, že si to Christina přebere  právě takhle.

Poté, co Christina sdílela video z jejího komického počinu, okamžitě se stalo na Facebooku virálním. Lidem se očividně líbí, jak nápaditě oživila svatbu své sestry. Co si o tom myslela sestra, na to koukněte na videu.

When your Maid of Honor is a dinosaur…**Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

Zveřejnil(a) Jessika Greene dne Sobota 24. srpna 2019

Zábava - další články

Doporučujeme