Tlustá kočka musí cvičit! Její neochota baví internet

25. října 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto LADBible

Kočka jménem Cinderblock (Škvára) se stala hitem internetu poté, co se na sociálních sítích objevilo video z jejího cvičení. Morbidně obézní chlupáč totiž dostal od veterináře předepsaný pohyb na běhacím páse. Cinderblock si o tom ale zjevně myslí své.

Roztomilou, ale morbidně obézní kočičku přinesl k veterináři v Bellinghamu ve státě Washington přímo její majitel. Bylo mu jasné, že jeho mazlík musí nějaké to kilo shodit, pokud chce být ještě nějaký čas nadále mezi námi. Kočka Cinderblock je ale jiného názoru.

Na veterinární klinice mají s obézními zvířaty a redukčními kůrami bohaté zkušenosti. Veterinář proto rozhodl, že dobrý začátek bude pohyb na speciálním běhacím pásu. Jedná se o zařízení pro zvířata, pro které je pohyb obtížný – pacient je umístěn do vaničky s nadnášející vodou, jejíž dno tvoří pohyblivý pás, který nutí zvíře chodit.

Když ale veterinář do vaničky umístil kočku Škváru, stalo se něco, co všechny dostalo do kolen. Škvára si sedla do rohu tak, aby se pohyblivé části dna dotýkala co nejméně a s velmi útrpným pohledem hýbala jen jednou packou. Nezapomněla si u toho i vokálně postěžovat.

Fat Cat Exercising On Treadmill

'Exercise is good for you'Me:

Zveřejnil(a) LADbible dne Středa 23. října 2019

Video, které při cvičení vzniklo, je hitem internetu. Na různých sociálních sítích má již miliony shlédnutí a řada lidí se se Škvárou naprosto ztotožňuje.

Zábava - další články

Doporučujeme