Roztomilá kočka nemůže najít domov. Na obličeji má pánské přirození

3. září 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / The Mini Kitty Commune

Devítiletá kočka jménem Daisy je zdravá, přátelská, mazlivá a velmi roztomilá. Přesto však nemůže najít páníčka. Daisy totiž tak trochu zradila příroda a nadělila jí skutečně originální zbarvení. Flíček, který má kočka uprostřed obličeje, vypadá jako pánské přirození.

Sprosté obrázky patří hlavně na základních školách k oblíbeným způsobům, jak někoho zesměšnit nebo si z něj udělat legraci. Pokud vám někdy někdo něco podobného nakreslil třeba na penál, pak zřejmě dobře víte, o čem je řeč. Další skupinou, která ráda zdobí své přátele podobnými malůvkami, jsou opilí lidé. Představte si ale, že byste s podobnou ozdobou museli prožít celý život.

Právě to je případ jinak velmi roztomilé kočky Daisy. Samice plemene ragdoll má totiž na čele tvar, který připomíná lidský penis.

“Krásná Daisy je volná k adopci,” informuje útulek Mini Kitty Commune na Facebooku. “Podle některých má nešťastné zbarvení na obličeji, podle nás je ale naprosto jedinečná. Daisy je 9 let a je připravená strávit zbytek života mazlením se s čímkoli teplým a pozorovat svět,” popisují kočku ošetřovatelé. “Je velmi pohodářská a nenáročná a miluje lidskou společnost. Je zvyklá i na jiné kočky, takže s nimi po vhodném seznámení bude dobře vycházet,” uvádějí.

Příběh roztomilé kočky se dostal do médií a na internetu se jí dostalo nečekané pozornosti. Nezbývá, než doufat, že mezi pobavenými čtenáři se najde někdo, kdo je připraven dát kočce všechnu lásku a péči, jakou zasluhuje.

? Ragdoll Alert ? Beautiful Daisy is ready for adoption.Some say she has unfortunate facial markings but we call it…

Zveřejnil(a) The Mini Kitty Commune dne Čtvrtek 29. srpna 2019

Články - další články

Doporučujeme