Nejlepší kamarádi po 60 letech zjistili, že jsou bratři

18. ledna 2020·Zábava·Redakce

Zdroj: Facebook

Jejich přátelství trvá celý život. Alan Robinson a Walter MacFarlane jsou kamarádi už šedesát let. Volný čas spolu tráví už od dob, kdy hráli fotbal v přípravce. Teď se dozvěděli, že jsou bratři!

Dvojice je teď v šoku. Zjistili, že jsou nejen přátelé, ale také bratři. Muži se o svém příbuzenském vztahu dozvěděli poté, co si oba nechali udělat testy DNA, aby našli své předky. MacFarlane (74) nikdy nepoznal svého otce. Robinson (72) byl podle informací CNN adoptovaný.

Po použití portálu pro shodu DNA následovala řada neúspěšných hledání na sociálních sítích a dalších portálech. MacFarlane ale našel shodu s někým, kdo měl identické X chromozomy. Jeho uživatelské jméno bylo Robi 737.

Alan Robinson, který létal Boingem 737 u aerolinek Aloha, použil stejný portál. Poté, co došlo k této shodě se oba muži dozvěděli, že mají stejnou matku. Oba vypověděli, že šlo jednoznačně o „nečekanou zprávu.“ Samozřejmě si novinky nenechali pro sebe a informovali o tom své přátelé a rodinu.

Měl jsem mladšího bratra, o kterého jsem přišel, když mu bylo 19. Nikdy jsem tak neměl žádné neteře nebo synovce. Nemyslel jsem si ani, že někdy poznám svou biologickou matku,” pokračoval.

Tohle je ten nejlepší vánoční dárek, který si mohli přát. Oba muži se shodli na tom, že si nikdy ani nepomysleli, že by mohli být jakýmkoliv způsobem příbuzní.

Zábava - další články

Doporučujeme