Tohle vás pobaví. Kamera odhalila, co dělá kočka, když je sama doma

7. října 2023·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Brooke rozesmála nejednoho uživatele sociální sítě TikTok. Na platformě zveřejnila video, ve kterém odhalila, co její kočka dělá, když je sama doma. Pobavila tak bezmála už tisíce lidí. Informoval o tom server Newsweek.

V pondělí Brooke sdílela na TikToku video se svou kočkou. V té době ale netušila, že za pár hodin se stane virálním. Od té doby už jej vidělo 2,9 milionů uživatelů a má přes 600 tisíc lajků.

Co je na videu?

Skrytá kamera zachytila kočku Willow, jak sedí na zádech na gauči se zkříženýma rukama a dívá se na televizi, kterou ji majitelka nechala puštěnou. Kdykoliv jedu pryč, nechávám kočce puštěnou televizi, protože si myslím, že ji má ráda,” vysvětlila u příspěvku. Proto se rozhodla nyní zkontrolovat svého mazlíčka skrze skrytou kameru, kterou nedávno do bytu nainstalovala.

@brookefromonline yes, her favorite movie IS Rango #catsoftiktok♬ original sound – brooke

Jak kočky vnímají televizi?

Je jasné, že chlupáč si sledování televize užíval. Mohou ale kočky skutečně vnímat, co se děje v televizi?Kočky vidí, co je v televizi a zajímají se, i když ve skutečnosti nerozumí tomu, co se děje,” uvedli podle serveru Newsweek odborníci z Hill’s Pets. Kočky podle nich přitahují barvy a pohyby, které v televizi jsou. Přestože jsou to velmi chytrá stvoření, nemají kognitivní a uvažovací schopnosti, aby zpracovaly obrazy a zvuky do složitých myšlenek.

Zábava - další články

Doporučujeme