Trapas roku. Muž se pokusil sníst ubrousek v luxusní restauraci

12. června 2020·Zábava·Karolína Stránská

Zdá se, že se všechny moderní restaurace spikly proti zákazníkům a dohodly se, že kolektivně přestanou používat talíře. Místo toho se nám čím dál tím častěji jídla dostává na dřevěných podnosech a jiných alternativách. Možná i proto vzniklo na Twitteru hnutí #MyChcemeTalíře.

Nebojte, pokud jste někdy vstoupili do luxusního zařízení a nebyli si jisti, jaký příbor použít, nebo zda máte vodu na stole vypít, či si v ní umýt ruce, nejste v tom sami. Bojují  s tím dokonce i celebrity. Například britská herečka Tracy-Ann Oberman nedávno založila na Twitteru diskuzní vlákno, když se internetu svěřila s historkou z michelinské restaurace. Její manžel se totiž pokusil sníst ubrousek, který jim byl naservírován v balvanu, uvedl deník Daily Mail.

Ačkoliv se jejím příspěvkem mnozí uživatelé pobavili a následně se svěřili s podobnými zážitky Oberman zkritizovala snobskou atmosféru v restauraci a uvedla, že předkrm byl naservírován s téměř náboženskou vášní.

“Můžete si být jistí, že sedíte v michelinské restauraci, když vám naservírují vlhčený ubrousek v balvanu Neandrtálce. Rob se ho pokusil sníst, oni byli úplně v šoku! Zatracené pozérství,” dodala.

Zábava - další články

Doporučujeme