Utajená fakta ze zákulisí vztahu Rosse a Rachel v Přátelích. Jak to s nimi bylo dál?

10. února 2023·Zábava·Dominika Číčelová

Přátelé (Foto zdroj: ČSFD)

Na seriál přátelé se můžeme koukat neustále od začátku do konce. Opravdoví fanoušci ihned posledním dílem navážou na pilotní a šestice oblíbenců bydlících v New Yorku je baví téměř nonstop. Za hlavní pár jsou považováni Ross a Rachel a na jejich konečný happy end se divák vždy těší. Jaká jsou nenápadná fakta, kterých si všiml a uvědomil jen opravdový a přemýšlivý fanoušek? To vám opravdoví fanoušci z Frekvence 1 prozradí.

Pro mě tedy Ross a Rachel nepředstavují ten nejkouzelnější pár celé historie televizní zábavy. Pro mě to vždy byl a bude jednoznačně Mondler. Chápu ale, že na neustálém čekání, zda spolu Ross a Rachle budou, nebo nebudou a zda byli rozejití nebo nebyli, je postaven celý seriál.

Pokud jste opravdový fanoušek tohoto milionového seriálu, možná vám neuniklo několik detailů a nevyřčených faktů, které se promítly v jejich vzájemném vztahu. Pojďme se na ně spolu mrknout.

Chemie mezi herci

Původně neměli být Ross a Rachel hlavním párem příběhu. Tvůrci se tak ale později rozhodli, protože nemohli nevyužít chemii, která mezi Jennifer a Davidem byla.

RG

Uvědomili jste si někdy, že Ross a Rachel mají jako jediné postavy stejné iniciály? Jen detail…

S prvním rande si dali na čas

Když se konečně Ross a Rachel poprvé políbili, rozešli se pak do svých domovů, aby se o to podělili se svými přáteli. Na první rande šli následně asi až týden potom. Není to nějak dlouho?

Jak se Rachel dostala z letadla?

I lidé, kteří nejsou předními fanoušky páru Ross a Rachel, musejí zatlačit slzu dojetí, když se Rachel objeví ve dveřích Rossova bytu s tím, že vystoupila z letadla. Otázka ovšem je, jak se jí to podařilo? Dokážete si představit, že už pomalu odlétáte, letušky vám ukazují, kde jsou nouzové východy a vy se rozhodnete letadlo opustit? Bez toho, aniž by následovala bezpečností prohlídka, z jakého důvodu chcete letadlo opustit? To je nám tedy záhada!

Kolikrát spolu měli sex?

Ross je trochu divný nerd, to všichni víme. Je zvyklý počítat a to i kolikrát spolu měli s Rachel sex během jejich vztahu. Jednou se tímto číslem pochlubil v obchodě. Bylo to 298x! Pak víme, že spolu spali, když počali Emmu a v předposlední epizodě proběhl sex na rozloučenou. Číslo se tak zarovnalo na rovných 300!

A jak to bylo dál?

Vzhledem k popularitě se tvůrci pokusili o pár let později uspět s novým seriálem, který měl na Přátelé navazovat. Postavili ho na postavě Joyeho a stvořili sitkom o něm. Bohužel se to nedočkalo takového úspěchu, ale Joey nám stihl prozradit, co se stalo s Rossem a Rachel dál. Zmíní se totiž, že jsou všichni jeho staří přátelé ženatí a vdaní. Z toho můžeme usuzovat, že kromě Moniky, Chandlera a Phoebe, kteří se stihli oženit a vdát ještě během seriálu, spočinuli i Ross a Rachel ve svazku manželském. A jako romantické duše budeme doufat, že spolu.

Zábava - další články

Doporučujeme