VIDEO: Dítě pokazilo žádost o ruku. Jeho kousek baví internet!

17. května 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Žádost o ruku bývá zpravidla velmi romantická záležitost pro oba zúčastněné, ať už se odehrává v jakémkoli věku. Zasnoubení však může skončit i tragikomicky, na což pak alespoň pár může s úsměvem vzpomínat.

Tragikomická žádost o ruku se odehrála v USA. Kevin, jehož 11letá dcera Kayleigh jeho žádost o ruku natáčela, vzal svou přítelkyni Allyssu s jejím tříletým synem Owenem k fontáně, aby ji vyznal svou nehynoucí lásku, což chtěl dokázat tím, že si ji chce vzít za ženu.

Opravdu? Myslíš to vážně,” ptala se Allyssa svého přítele. Kevin jí odpovídá, že je žena, se kterou chce být do konce života. S trochou nadsázky lze říct, že šlo o klasické požádání o roku.

Hlavní roli tu však nehrál zamilovaný pár, nýbrž tříletý Owen, kterému se chtělo během žádání o ruku na záchod. Nakonec to nevydržel, za zády svého budoucího nevlastního tatínka si sundal kalhoty a začal močit na zem. Kevinova dcera se během natáčení začala smát a poté, co její otec vstal ze země, když si před Allyssou poklekl, pár upozornila, co právě malý Owen dělá. “On čůrá? Vážně?” ptal se Kevin, jehož budoucí nevlastní syn si ukradl show pro sebe.

Zábava - další články

Doporučujeme