VIDEO: Muž si chtěl rezervovat stůl v plné restauraci. Neuvěříte, za koho se vydával!

26. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Ihab8knicks (Twitter)

Marocký fotbalový fanoušek se rozhodl zajít během světového šampionátu v Rusku do tamní restaurace se svým synem. Po prvním telefonním rozhovoru mu však personál restaurace oznámil, že rezervaci nelze provést kvůli plnému počtu hostů. Když však zavolal podruhé, vše bylo rázem jiné, protože se představil jako marocký premiér.

Turista z Maroka, který chtěl se svým synem povečeřet v ruské restauraci, si kvůli rezervaci stolu vymyslel tu nejabsurdnější historku, kterou mu však personál uvěřil. Muž se totiž představil jako marocký premiér a rázem měla restaurace volný stůl. Otec se synem dokonce dostali ten nejlepší stůl a s “marockým premiérem” se přišel vyfotografovat i šéfkuchař.

Můj otec chtěl zarezervovat stůl v restauraci a řekli mu, že to není možné kvůli tomu, že budou mít plno. Když zavolal o pár minut později a představil se jako premiér Maroka, dostali jsme nejlepší stůl, šéfkuchař chtěl od něj podepsat talíř a vyfotografovat se s ním,” uvedl syn nové celebrity na svém twitteru, kde zveřejnil i video.

Zábava - další články

Doporučujeme