Dcera Laďky Kozderkové nazpívala mámin hit! Podívejte se na VIDEO

11. prosince 2016·Zábava·Luboš Procházka

Lada Kubernátová a její maminka Laďka Kozderková.

Už to bude měsíc, co jsme vám na Frekvenci 1 připomněli legendární zpěvačku Laďku Kozderkovou, která zemřela přesně před 30 lety. Nyní se nám podařilo vypátrat její dceru, Ladu Kubernátovou.

Dcera Laďky Kozderkové – z prvního manželství s trumpetistou Richardem Kubernátem – pracuje jako recepční v hotelu. Své mamince je hodně podobná a dokonce i zpívá.

“Zpěvem se neživím, ale baví mě. Občas vystupuji na akcích, hlavně tedy těch, které pořádají moji přátelé,” svěřila Frekvenci 1. “Jsem ráda, že jste maminku v listopadu připomněli. Psalo mi mnoho lidí, že na ni mysleli a pouštěli si její písně,” prozradila Lada.

ČTĚTE TAKÉ: Umírala, ale dokázala se rozloučit s diváky! Podívejte se na poslední vystoupení Laďky Kozderkové

V době, kdy její maminka v roce 1986 zemřela, bylo Kubernátové 16 let. “Její onemocnění jsem snášela velmi špatně. Jí bylo dlouho špatně, a ona s tím nikam nešla. Já na mamku křičela – gynekologie, doktor… Až už když bylo zle, tak šla k lékaři, a tam se objevily věci, jako je rakovina, nádorové bujení. Je to jako před chvílí,” zavzpomínala dcera slavné zpěvačky.

Ta si mimochodem zkusila zazpívat největší hit své maminky. Píseň o smrti nevinného blázna z muzikálu Zvonokosy. Právě tento song byl také posledním, který Kozderková v karlínském divadle těsně před osudovou operací rakoviny plic zazpívala.

Podívejte se na to, jak Lada Kubernátová zpívá Píseň o smrti nevinného blázna: 

Takt zpívala Píseň o nevinného blázna sama Laďka Kozderková:

Zábava - další články

Doporučujeme