VIDEO: Nejlepší fotbaloví fanoušci ME – tancují s reportéry i jeptiškou a dítěti zpívají ukolébavku!

30. června 2016·Zábava·Redakce

Zatímco jejich kolegové z Anglie a Ruska se místo sledování fotbalu raději rvali mezi sebou, příznivci z Irska a Severního Irska si vysloužili pověst nejlepších fanoušků mistrovství Evropy. Podívejte se na videa a poznáte proč.

Není pochyb o tom, že Irové milují pivo a během fotbalového šampionátu jej roztáčeli proudem, do Francie se ovšem přijeli hlavně bavit a ne demolovat vše kolem, jako tupá stáda z některých jiných zemí. Nejen, že neustále povzbuzovali své hráče na stadionech, ale jejich oslavné chorály byly slyšet i v ulicích měst a pobláznili i všechny lidi okolo. 

A když se ve městech potkali s fanoušky jiných týmů, ani je nenapadlo sahat k agresivnímu chování. Naopak je vzali mezi sebe a tancováním a zpíváním oslavovali svátek fotbalu společně. Po internetu kolují i videa, na kterých často dostanou do úsměvných rozpaků i televizní reportéry před stadionem, nebo jak zpěvem zaskočí jeptišku ve vlaku. Dostane vás i video, na kterém při cestě metrem nechtěli vylekat malé dítě a tak mu polohlasně zpívali ukolébavku!

Příkladné chování irských a severoirských fanoušků chce dokonce zvláštní medailí ocenit starostka Paříže Anne Hidalgová. “Jejich chování bylo extrémně pozitivní. Šli ostatním příkladem, za což jim chceme poděkovat,” napsala Hidalgová v dopise představitelům obou vlád. Je tak jen škoda, že oba irské týmy vypadly v osmifinále. 


Tohle vás pobaví! Podle čeho se prý na Islandu vybírají fotbalisté pro reprezentaci

VIDEO: Miluna ukáže, jak zpracovat míč na prsou! Kdo jiný by to měl umět!

FOTO: V jednom ohledu Slováci fotbalový šampionát ovládli. V počtu tetování!

Zábava - další články

Doporučujeme