VIDEO: Syn dal otci k narozeninám fotoalbum. Poslední fotografie všechny překvapila!

21. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube / viralHog

Tohle je skutečně dojemné! Táta z Ohia slavil narozeniny a jeho syn se rozhodl přichystat mu mimořádný dárek. Nejprve se zdálo, že jde o obyčejné fotoalbum, poslední fotografie však otce ve vteřině rozplakala. Co na ní bylo?

Video z rodinné oslavy narozenin tatínka bylo původně nahráno kvůli dceři, která se nemohla zúčastnit. Nakonec se však stalo virálem, který dojal nesčetně cizích lidí. Amatérské záběry zachycují scénu, při níž syn předá svému tátovi dárek. Když ho starší muž rozbalí, zjistí, že jde o fotoalbum. Jak jím listuje, rodina si snímky prohlíží a maminka komentuje “Tohle si pamatuju!”

Když ale otec dojde až k poslední fotce, ihned se rozpláče a obejme svého syna. O co tady jde? Celý dárek měl totiž svůj předem naplánovaný smysl.

Syn, který se bude ženit, totiž chtěl svého tátu požádat, aby mu šel za svědka. Tuto důležitou otázku si nechal na speciální příležitost. Otci k narozeninám daroval album plné jejich společných fotek, které dokumentují, kolik toho už spolu zažili. Na poslední stránce však nebyl zachycený okamžik z rodinné historie, ale oblek a u něj ona velká otázka. Není třeba dodávat, že otec souhlasil.

Zábava - další články

Doporučujeme