Virální video proslavilo barovou zpěvačku. Na cestě na metro zazpívala lépe, než Lady Gaga

28. února 2020·Hudba·Barbora Pisingerová

Zdroj: The Ellen Show

Miliony diváků okouzlila žena, která v londýnském metru zastínila ty nejslavnější popové zpěvačky. Charlotte Awbery byla zrovna na cestě za svými přáteli, když byla požádána, aby dokončila písničku Shallow Bradleyho Coopera a Lady Gaga.  To, co předvedla, pak obletělo celý svět.

Všechno začalo úplně nevinně. Vtipálek Kevin Freshwater, který si často z lidí střílí a výsledky sdílí na internetu, přišel s nápadem požádat náhodné lidi na ulici, aby mu zazpívali. Minulý týden v metru s mikrofonem a kamerou zastavil Charlotte Awbery a požádal ji, aby dokončila text slavné písně Shallow zpěvačky Lady Gaga.

Charlotte zazpívala nejprve nesměle, povzbuzování ji ale přesvědčilo a nakonec ovládla celé nástupiště. Její výkon nechal Freshwatera v naprostém úžasu. Ona pak přiznala, že už se patnáct let živí jako zpěvačka, pracuje ale hlavně na svatbách, v restauracích a barech a větší slávy se jí zatím nedostalo.

Video s úžasným výkonem velmi rychle obletělo celý svět. Za týden získalo více než 60 milionů shlédnutí a Charlotte získala za pár dní skoro půl milionu fanoušků na Instagramu. Mnozí jí píšou, že už se těší na album.

 

View this post on Instagram

OMG WOW! I am completely blown away! Thank you all so so much for the response,comments,kind messages and general love from everyone ? in the words of @ladygaga I’m “ speechless “ X ??@kevinfreshwater

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

Virálního fenoménu si všimla i Ellen DeGeneres, která Britku pozvala do USA jako hosta do své talkshow. Pokud v té době o talentované blondýnce ještě někdo nevěděl, po rozhovoru s Ellen už určitě ano. Pořad slavné komičky totiž sledují další miliony lidí.

Charlotte získala možnost zazpívat si přímo v pořadu a dostala dokonce sponzorský dar 10 tisíc liber, tedy bezmála tři sta tisíc korun. Ačkoli by takový úspěch mohl zpěvačce kde kdo závidět, zdá se, že opak je pravdou. Všichni její přátelé se shodují, že si to naprosto zasloužila. “Nemohlo to potkat nikoho milejšího. Vždycky jsme věděli, že budeš slavná,” objevuje se v komentářích.

Hudba - další články

Doporučujeme