Víte jak vypadal Louis de Funès za mlada? A co jiné hvězdy, které znáte jen jako starší?

13. ledna 2024·Zábava·Redakce

Některé herce a herečky známe až jako starší ročníky. Mrkněte, jak vypadal například "Mr. Bean", když byl mladý. Možná vás překvapí, jak rozkošný mladík to byl. A co další? Poznali byste je?

Louis de Funès (1914 – 1983)

Louis de Funès byl francouzský herec a komik, který se proslavil především filmy o četníkovi ze Saint Tropez. Dlouhodobě patřil ke komerčně nejúspěšnějším francouzským hercům. Každý jeho film měl v kinech návštěvnost v řádech miliónů diváků. 

Louis de Funès

Rowan Atkinson (69)

Rowan Atkinson je britský herec a komik, který je známý především pro svou postavu Mr. Beana. Stejnojmenný seriál se vysílal v 245 zemích a bylo natočeno celkem 15 45minutových epizod. V roce 2003 se objevil jako neschopný agent Johnny English.

Rowan Atkinson

Glenn Close (76)

Glenn Close je úspěšná americká herečka a zpěvačka. Vyhrála třikrát Emmy a dvakrát Zlatý Globus. Byla nominovaná sedmkrát na Oscara a třikrát na Grammy. Je známá především pro své role ve filmu Nebezpečné známosti a Osudová přitaživost. Spoustu z vás ji ale jistě zná jako Cruellu de Vil z filmů 101 damatinů a 102 dalmatinů. 

Glenn Close

Steve Martin (78)

Steve Martin  je americký herec, komik, spisovatel, dramatik, producent, hudebník a skladatel.  V roce 2004 byl stanicí Comedy Central zařazen na šesté místo v seznamu 100 největších stand-up komiků. Mezi nejslavnější filmy s ním patří Dvanáct do tuctu, Hlava rodiny nebo Rodičovství. 

Steve Martin

Christopher Walken (8O)

Christopher Walken je americký filmový a divadelní herec, který se objevil ve více než stu divadelních a filmových rolí. Vybavit se vám může například z filmů Batman se vrací, Pulp Fiction: Historky z podsvětí nebo Ospalá díra.

Christopher Walken

Fiona Shaw (65)

Znáte tuhle irskou herečku ještě z jiných filmů, než jako Petunii Dursleyovou z filmů o Harry Poterrovi?

Fiona Shaw

Leslie Nielsen (1926 – 2010)

Leslie Nielsen byl kanadskoamerický herec a komik, kterého všichni známe především z filmů Bláznivá střela nebo Scary Movie. Během své herecké kariéry se objevil ve více než 100 filmech a 150 televizních pořadech, ztvárnil více než 220 postav.

Leslie Nielsen

Zábava - další články

Doporučujeme