Za zhubnutí, pomoc ostatním, věčnou lásku… A za co chcete lístky na McCartneyho Vy?

31. května 2016·Zábava·Redakce

Řadu kuriózních důvodů vypisují posluchači Frekvence 1 do naší soutěže o vstupenky na koncert Paula McCartneyho. Pořád můžete posílat i ty svoje - máte čas ještě příští týden!

Paní Veronika by například ráda darovala lístek svému muži, který během měsíce zhubnul 10 kilogramů a je z něj podle jejích slov “zase pohodový a krásný chlap”. Také paní Viera by ráda obdarovala manžela, s kterým brzy oslaví 14. výročí svatby. Znají se mnohem déle, ale jeden čas o sobě neslyšeli 28 let, než ji nechal najít detektivem!

Někteří by zase rádi vyhráli vstupenky pro své rodiče. Tak jako Dominika, jejíž rodiče se poznali na zábavě při písničce Beatles a navíc ji splodili při návratu z kina na Perném dnu. Pro svou maminku by chtěla lístek Galina, která by mamince, která všem obětavě pomáhá a je už spoustu let dárcem krve, tím ráda poděkovala. Pan Martin zase chce “lupeny pro tátu, ať odloží lopatu”.

Vtipné říkanky o Beatles nebo vstupenkách ostatně posilali i další. A posílejte své důvody, proč vyhrát vstupenky na koncert Paula McCartneyho i nadále! Máte na to ještě příští týden. Koncert se uskuteční v Praze 16. června.

Vyhrávejte lístky na koncert Paula McCartneyho!

VIDEO: Beatlemánie! Podívejte se, jak vítali Paula McCartneyho v Německu!

VIDEO: Libor Bouček se proměnil v Paula McCartneyho! Podívejte se

Žbirka slaví a říká: Sním o pochvale od Paula McCartneyho!

Zábava - další články

Doporučujeme