Žena je přesvědčená, že je její syn reinkarnace dítěte, o které přišla: Řekl jí něco velmi zvláštního

9. července 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / themumontherun_

Australská maminka Laura je přesvědčená, že má důkaz, že existuje reinkarnace a že svého syna čekala již v minulosti. Pak ale potratila a miminka se dočkala až o něco později. Žena na internetu sdílela neuvěřitelný příběh, který stihl dojmout už tisíce lidí. 

Když se řekne reinkarnace, mají lidé celou škálu nejrůznějších názorů. Zatímco podle početné skupiny se jedná o nereálné pohádky, mnoho jiných lidí je přesvědčených, že na teorii něco je. A mezi ně nyní patří i Laura Mazza z Austrálie vystupující pod pseudonymem Mum on the run.

View this post on Instagram

Before I had was pregnant with Luca I had heavy bleeding. I remember having a positive pregnancy test and then a few days later bad pains and a heavy period. I wasn’t sure what it was, and only now that I’m wiser I have an idea. I got pregnant with Luca pretty much straight away. I knew Luca had walked this earth before. I could just tell the way he looked. Like a little old man ?? he’s always been wise and said some really funny things, sang along to old songs that he wouldn’t have heard in his 4 year old life. But tonight, in the bath, he said something that really shocked me and made me truly believe he is an old soul. He said “mummy, do we live in Australia?” I said “yep we do! We live in Australia…” and he said “I didn’t. I lived in your tummy…” and I said “yeah you did but now you live in Australia..” and he said “yes mummy, I lived in your tummy… I was there, but then I died.” I was shocked, and I said “what do you mean, you’re right here!” He said “no mummy, I came to your tummy and then I died. I went looking for you but I couldn’t find you, I went to your house, I went everywhere but you couldn’t hear me when I called you, so then I was sad, but then I became an angel. I missed you so I wanted to come back to you so then I was a baby in your tummy again and then I was born again. I wasn’t in heaven I was in Australia and then I was your baby again… and now I’m happy I am your baby again and I’m happy I can grow up now” I just stared at him and cried. I’ve never had a conversation with him ever about angels or anything like that. Our babies know who they want to be their mummas long before we know they exist. Proof that they really do choose us and their souls are always with us in this life or the next. ❤️

A post shared by Laura Mazza BAppSc(Psych) MSW (@itslauramazza) on

Žena sdílela příběh o svém synovi (4), který jí samotné vyrazil dech, a o který se chtěla podělit se světem. “Vzpomínám si, že jsem měla pozitivní těhotenský test a pak jsem měla o několik dní později silné bolesti a silně jsem krvácela. Nebyla jsem si jistá, co to bylo, ale nyní, když už jsem moudřejší, mě něco napadá,” uvedla žena, která před lety prožila spontánní potrat.

“Otěhotněla jsem s Lucou záhy poté,” pokračovala. “Věděla jsem, že Luca chodil po Zemi už dřív. Poznala jsem to z jeho pohledu. Byl vždycky moudrý jako malý stařeček. Říkal občas legrační věci, zpíval staré písně, které během svého čtyřletého života nemohl slyšet,” popisuje žena.

“Řekla jsem ‘Jasně, to žijeme! Žijeme v Austrálii…’ a on na to: ‘Ale já nežil. Žil jsem ve tvém bříšku,’. Odpověděla jsem ‘Ano, ale teď žiješ v Austrálii…’ Řekl na to: ‘Jo, mami, žil jsem ve tvém bříšku, byl jsem tam, a pak jsem umřel,'” popsala žena podivný rozhovor.

Nejdřív si myslela, že jde jen o jednu z divných věcí, které děti občas vysloví, když zcela nerozumí tomu, co říkají. Pak ji však její chlapeček zasypal velmi podivnými detaily. A ona mu začala věřit.

“Hledal jsem tě, ale nemohl jsem tě najít. Šel jsem do tvého domu, byl jsem všude, ale neslyšela jsi mě, když jsem tě volal,” řekl Luca své mamince. “Tak jsem byl smutný, ale pak se ze mě stal anděl.”

“Stýskalo se mi a chtěl jsem zpátky k tobě, a pak jsem byl zase miminko ve tvém bříšku a znova jsem se narodil. Nebyl jsem v nebi, byl jsem v Austrálii a pak jsem byl zase tvoje miminko… A teď jsem šťastný, protože jsem zase tvoje dítě a teď už můžu vyrůst,” řekl chlapeček matce.

Laura napsala, že poté, co její syn pronesl tato slova, se neovládla a začala brečet. “Naše děti vědí, kdo chtějí, aby byly jejich maminky dlouho před tím, než zjistíme, že existují,” zakončila šokovaná žena svůj text.

Zábava - další články

Doporučujeme