Žena pořídila roztomilé fotografie koaly visící na vánočním stromečku

24. prosince 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Medvídek Koala na vánočním stromečku v Austrálii (Foto: Facebook 1300Koalaz)

Takovou nadílku na stromečku Amanda McCormick z Austrálie nečekala. Ozdobila si v obýváku vánoční stromeček, ale netušila, že za pár minut bude mít v domě nového obyvatele. Navštívil ji totiž koala medvídkovitý, který se následně přitulil k větvím její ozdobené borovice. Žena neváhala a setkání nafotila. Informoval o tom server Good news network.

Když medvídka koalu na stromečku nejprve spatřila, tak ani chvíli neváhala a pořídila roztomilé vánoční snímky. Následně zavolala na záchrannou linku pro zvířata. “Náš operátor horké linky si nejprve myslel, že se stal obětí vtipu,” uvedla odchytávací služba na svém Facebooku.

Koala se usilovně snažil dostat do nitra vánočního stromečku. “Toto byla nejúžasnější středeční noc, jakou jsme kdy měli. Veselé Vánoce všem a tobě kamaráde koalo děkuji, že jsi se zastavil,” napsala k příspěvku na Facebook Amanda.

This is the most exciting Wednesday night I’ve ever had! Merry Xmas everyone & thanks little Koala buddy for dropping…

Posted by Amanda McCormick on Wednesday, December 2, 2020

 

McCormik žije v v jižní Austrálii v údolí Coromandel. Podle Dee Hearne-Hellon ze společnosti 1300KOALAZ se občas stane, že koala navštíví lidské obydlí.

Foto: Facebook 1300Koalaz

Zábava - další články

Doporučujeme