Žena se internetu zeptala, jestli má dost uklizeno: Takovou reakci nečekala

20. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: mumsnet

Mladá matka zveřejnila fotografii svého obýváku na serveru Mumsnet, aby se zeptala ostatních uživatelů, jak moc jim místnost přijde zaneřáděná. Žena se svěřila, že ať se snaží, jak se snaží, vždycky místnost vypadá takhle a zajímalo ji, jestli je to podle ostatních matek OK. Příspěvek si rychle získal množství reakcí.

Neznámá žena z Anglie vyfotografovala svůj obývák a umístila ho na fórum, kde spolu veřejně komunikují zejména matky. “Ať se jakkoli snažím, pokaždé to s uklízením dopadne takhle. Podle mě je to OK, co si myslíte vy?” napsala k fotce matka, která už zřejmě byla dost vyčerpaná a rezignovaná. Na kýžené reakce nemusela dlouho čekat…

Radost jí ale neudělaly. Mnohým lidem se to skutečně OK nezdálo. Člověk nemusí být žádný pedant, aby rozpoznal, že je v místnosti ještě hodně co uklízet. Lidé ženě vytýkali například oblečení pověšené na dveřích nebo deky pohozené na pohovce. Jeden uživatel napsal, že se dokonce lekl, že se v bytě válí potkan – až po chvíli mu prý došlo, že se zřejmě jedná o hračku pro psa.

Na ženu se sesypala hromada negativních reakcí a kritiky. Našli se však i tací, co její příspěvek obhajovali. Podle nich je zkrátka vidět, že se v místnosti žije a že neslouží jen na okrasu. Další příspěvky už si ale zřejmě neznámá maminka dobře rozmyslí.

Zdroj: mumsnet

 

Zábava - další články

Doporučujeme