Žena si objednala šaty na party z internetu. Jejich střih ji dostal do kolen

13. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Courtney Henderson / Facebook

Móda někdy dokáže být pěkně zrádná a oděvy objednané z internetu obzvlášť. Když si žena jménem Courtney Henderson objednala odvážné večerní šaty značky Dressmezee, nestačila se divit. 

Courtney Henderson plánovala pořádně oslavit své narozeniny v baru s přáteli a rozhodla se proto, že si k té příležitosti pořídí nové šaty. Do oka jí padl blyštivý kousek od značky Dressmezee s krátkou sukní a průstřihy na bocích.

Když ale šaty přišly, čekalo Courtney nemilé překvapení. Tenhle outfit si na svůj večírek rozhodně obléknout nemohla.

Velikost odpovídala a šaty opravdu vypadaly velice podobně jako na fotografii. Problém ovšem nastal s praktickou stránkou oděvu. Kdyby žena zůstala celý večer stát nehnutě jako sloup, všechno by bylo v pořádku – jakmile by se ale chtěla pohnout, oděv by přestal sloužit.

Foto: Courtney Henderson / Facebook

Courtney na svůj telefon vyfotila, co se stane, když v šatech zvedne ruce nahoru. A potíží bylo hned několik. Krátká sukně, která se nebezpečně sune nahoru, by snad ještě taková katastrofa nebyla, elegantní průstřihy už ale ano. Díry na bocích totiž přecestovaly přesně do oblasti ňader.

Courtney se s vtipným snímkem pochlubila na sociálních sítích. “Úžasně padnou. Rozhodně si je za těch 65 liber (bezmála 2 tisíce českých korun, pozn. red.) nechám,” napsala k fotce.

Foto: Courtney Henderson / Facebook

Zábava - další články

Doporučujeme