Žluté, nebo zelené? Lidé se hádají o barvě tenisových míčků

26. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Shutterstock

Jsou tenisové míčky žluté, nebo zelené? Internet posledních dní žije vášnivou diskusí. Svůj názor vyjádřila dokonce i tenisová legenda Roger Federer.

Twitter posledních dní zaplavila vášnivá diskuse týkající se na první pohled zcela zřejmé věci. Všichni na ni máme jasný názor, jak se ale zdá, ne nutně stejný. Lidé se rozdělili na dva tábory kvůli barvě tenisových míčků. Zatímco jedni žijí celý život v domnění, že jsou jasně žluté, druzí jsou přesvědčeni, že jsou svítivě zelené.

Do diskuse se vložil i dokonce i Roger Federer. Fanoušek se ho zeptal, jakou mají podle něj barvu a legendární tenista s jistotou odpověděl, že žlutou. Lidé žertují, že pokud expert na tenisáky Federer tvrdí, že jsou žluté, pak tedy zkrátka musí být žluté.

Aby bylo jasné, co si myslí většina, objevila se na Twitteru i anketa, ve které hlasovalo 30 tisíc lidí. 52 % z nich volilo variantu zelená, zatímco 42 % si myslelo, že jsou míčky žluté. 6 % lidí uvedlo možnost “jiná barva”. Podle Mezinárodní tenisové federace by míčky měly být bílé nebo žluté. Barva, která se na ně obvykle používá, se však většině lidí jeví jako jasně žlutozelená nebo zelenožlutá.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme