Zásnuby v přímém přenosu: Zpěvačku na Eurovizi zaskočila nabídka k sňatku. VIDEO

12. května 2017·Články·Redakce

Makedonskou zástupkyni na hudební soutěži Eurovize Janu Burčevskou požádal ve čtvrtek její partner Aleksandar o ruku v přímém přenosu druhého semifinále. Zpěvačka sice do finále nepostoupila, podle moderátora semifinále se však stala vůbec první účastnicí těchto písňových festivalů, která dostala v průběhu soutěže nabídku k sňatku.

V rozhovoru s makedonskou zpěvačkou jí moderátor Timur Mirošnyčenko gratuloval k nedávno oznámenému těhotenství. Obrátil se pak i na jejího partnera Aleksandara, který seděl vedle zpěvačky, a zeptal se, zda by nechtěl publiku něco říci. Ten následně poklekl na jedno koleno s dotazem: “Vezmeš si mě”. Překvapená Burčevsková nadšeně souhlasila.

Letošní ročník soutěže se odehrává v Kyjevě. Zúčastnilo se ho 42 soutěžících, z nichž dvacítka postoupila do finále, mezi nimi například zástupci z Bulharska, Portugalska, Běloruska, Norska, Belgie a Austrálie. Pravidla soutěže navíc garantují přímý postup šesti účastníkům: pořádající zemi a dále pak Francii, Německu, Španělsku, Itálii a Velké Británii. Celkem se tak ve finále, které se koná v sobotu, o vítězství utká 26 reprezentantů.

Zdroj: ČTK

Články - další články

Doporučujeme