Žena (46) naletěla zištnému mladíčkovi. Po sňatku ji obral o peníze a zmizel

19. února 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Claire Alcantara

Asi každý z nás touží po spřízněné duši, která by jeho život učinila o něco snazší a šťastnější. Když už si ale žena jménem Claire Alcantara myslela, že ji našla, přišel krutý šok. Po sňatku s mladíkem, který na internetu předstíral, že ji miluje, přišla o všechny peníze a uvízla v Dominikánské republice.

Britka jménem Claire Alcantara (46) se se svým budoucím manželem Franklinem seznámila poprvé v roce 2013. Tehdy si procházela ošklivým rozvodem a na Facebooku si začala psát s pohledným mladíkem z Dominikánské republiky, díky kterému se necítila tak osaměle.

Netrvalo dlouho a dvojice si skypovala každý den a trojnásobná máma zatoužila Franklina s “božským tělem” potkat. Po šesti měsících známosti po internetu se proto začala snažit vyřídit své lásce turistické vízum.

Žádost ale byla zamítnuta a tak Claire sama odletěla do Dominikánské republiky. Na místě zjistila, že dům Franklinovy rodiny zoufale potřebuje rekonstrukci. Zamilovaná žena proto sáhla do vlastních úspor, aby rodině pomohla, a za Franklina se provdala.

Claire nacpala vlastní úspory do rodinného domu Franklinovy rodiny. Foto: Claire Alcantara

Svatba proběhla v říjnu 2013 v Dominikánské republice. Claiřina dcera se pokoušela plány své matce rozmluvit, ta ale o zrušení zasnoubení nechtěla ani slyšet a skutečně se stala mladíkovou ženou. To přitom mělo být jen jedno z řady osudově špatných rozhodnutí.

Protože Claire slyšela, že zákony Velké Británie budou vždycky nadřazené zákonům Evropské unie, rozhodla se vzdát svého britského občanství, protože byla díky svému otci ještě občankou Severního Irska. Následně se jí skutečně podařilo vyřídit Franklinovi vízum, aby se jako manžel občanky EU dostal do Evropy.

V následujícím roce se manželé sestěhovali a otevřeli si v Dominikánské republice společné konto, ze kterého financovali opravy Franklinova rodinného domu. V roce 2017 se do něj společně nastěhovali a Claire svému manželovi koupila Jeep za 300 tisíc korun. Pak ale přišly první problémy.

Ke sňatku došlo jen pár měsíců po seznámení na internetu. Foto: Claire Alcantara

Bývalá pedagogická asistentka a její mladičký manžel se začali hádat. Zoufalá Claire pak navštívila britskou ambasádu, aby zjistila, jaká jsou její práva. A tam ji čekal pořádný šok. Žena zjistila, že účet v bance je celou dobu vedený pouze na jméno jejího manžela.

Když ho konfrontovala, smetl záležitost ze stolu s tím, že jde o pouhé nedorozumění. Pak ale mladík na šest měsíců zmizel.

Ačkoli své manželce tvrdil, že jede na inženýrský kurz, po čase byl objeven v Anglii s úplně novou přítelkyní. Claire mezitím zůstala trčet sama v Dominikánské republice bez peněz na cestu zpět i svého britského občanství.

Se svou verzí příběhu se ale s médii podělil i mladý Franklin. Podle něj všechny společné peníze utratila právě Claire a rozhodně není pravda, že by byly pouze její.

Články - další články

Doporučujeme